Εργοδότης βιαστής

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕργοδότης βιαστήςΠαρασκευή, Δεκέμβριος 21, 2018 - 20:30

❱❱ Η 15χρονη πήγε για πρακτική άσκηση μέσω ΟΑΕΔ

Τραυματική εμπειρία αποδείχθηκε η πρακτική άσκηση μέσω ΟΑΕΔ σε επιχείρηση του Βόλου για μια ανήλικη που πήγε για να εργαστεί, όμως ο εργοδότης της θέλησε να εκμεταλλευτεί το άγουρο κορμί της για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορμές του!

Η υπόθεση, που έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία, παραπέμπεται σε κύρια ανάκριση, καθώς, μετά την καταγγελία των γονιών της ανήλικης, η Εισαγγελία άσκησε δίωξη

για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια σε βάρος του 50χρονου επιχειρηματία.

Ο 50χρονος, που είναι διαζευγμένος, κατηγορείται ότι από το τέλος του 2017, οπότε πήρε για μαθητεία στην επιχείρησή του την ανήλικη αλλοδαπή, ασελγούσε σε βάρος της ως τον περασμένο Οκτώβριο, όταν τον κατήγγειλαν οι δικοί της και τον συνέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Το κουβάρι της φρίκης αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς του κοριτσιού τη ρωτούσαν επίμονα γιατί αποφεύγει να πάει στη δουλειά. Τελικά εκείνη ξεπέρασε τους φόβους της και αποκάλυψε στον αδελφό της όσα βίωνε.

Εκτός δουλειάς

Σύμφωνα με την καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψή του, ο επιχειρηματίας άρχισε να ζητά από την κοπέλα (που ήταν λίγο πάνω από 15 χρόνων) να τον συναντά εκτός δουλειάς, λέγοντάς της ότι δήθεν θέλει να της εξηγήσει διάφορα θέματα για να βελτιωθούν οι εργασιακές γνώσεις της.

Ετσι, άρχισε το μαρτύριο της μικρής, αφού ο εργοδότης ασελγούσε σε βάρος της όποτε έβρισκε ευκαιρία, είτε μέσα στην επιχείρηση είτε στις «διδακτικές» συναντήσεις τους. Ωστόσο, ο 50χρονος γινόταν όλο και πιο αχόρταγος και φαίνεται ότι δεν του αρκούσαν ασελγείς πράξεις. Ετσι, τον περασμένο χειμώνα έφτασε στο σημείο να βιάσει την ανήλικη κοπέλα.

Οσα αποκάλυψε η μαθητευόμενη επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής που την εξέτασε και έτσι συντάχθηκε δικογραφία σε βάρος του δράστη. Ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία και υποστηρίζει ότι με την ανήλικη είχε αναπτύξει ερωτική σχέση και ότι σε αυτό το πλαίσιο ήταν όσα συνέβησαν μεταξύ τους. Ωστόσο, σύντομα ο ανακριτής θα τον καλέσει για να απολογηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα