«Εργο τέχνης» η Βοσκανίδου στη Βάρκιζα

21:05 3/8/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Εργο τέχνης» η Βοσκανίδου στη ΒάρκιζαΠαρασκευή, Αύγουστος 3, 2018 - 21:03

❱❱ Φτου να μη βασκαθεί το κορίτσι! Σαν έργο τέχνης είναι με το μαγιό της! Τυχαίο;

Δεν νομίζουμε. Αλλωστε, η Αναστασία Βοσκανίδου, όπως γράψαμε στην «Espresso» τον περασμένο Μάιο, αποφάσισε να αφήσει σιγά σιγά τις πασαρέλες και το μόντελινγκ και να σταδιοδρομήσει στις γκαλερί ως ντίλερ έργων τέχνης.

Η εντυπωσιακή Βορειοελλαδίτισσα βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα

λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και προκειμένου να αντιμετωπίσει τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών φόρεσε το αποκαλυπτικό μαύρο μαγιό της και οδήγησε έως τη Βάρκιζα για να απολαύσει το μπάνιο της.

Οπως ήταν φυσικό, το... κινούμενο έργο τέχνης τράβηξε τα βλέμματα προκαλώντας έως και ταχυπαλμίες στους άντρες λουομένους. Η ίδια, πάντως, δεν τους έδωσε καμία σημαία.

Προτίμησε να κάνει τις βουτιές της και να απολαύσει την ηλιοθεραπεία της. Σε συνέντευξή της στην «Espresso» πριν από λίγους μήνες είχε εξηγήσει τους λόγους που την έκαναν να αλλάξει επαγγελματική κατεύθυνση.

«Το μόντελινγκ είναι κάτι που στην Ελλάδα όλοι το κάνουν σαν χόμπι και οι γυναίκες από ψώνιο. Γιατί επαγγελματικά δεν υπάρχει μέλλον. Εδώ δεν δουλεύουν οι γιατροί και οι δικηγόροι, θα δουλέψουν τα μοντέλα; Ούτως ή άλλως, εγώ δεν ζω από αυτό» είχε πει, προσθέτοντας ότι «τα έργα τέχνης, αν ασχοληθείς σοβαρά, έχουν προοπτική καριέρας. Αν το κάνεις σωστά, μπορείς να βγάλεις λεφτά».

Αναστασία Βοσκανίδου
Keywords
Τυχαία Θέματα