Επιστρέφουν (;) στο «The Voice»

16:58 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΕπιστρέφουν (;) στο «The Voice»Τρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 16:57

Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Λιάγκας θα ξαναβρεθούν για το «Τhe Voice Greece».

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου, βλέποντας την προηγούμενη εβδομάδα το υπέρογκο κόστος του μουσικού τάλεντ σόου «Rising star», έκανε μια σχετική αναδίπλωση σχετικά με την πραγματοποίησή του, αν και εξακολουθεί να διατηρεί το ενδιαφέρον του για αυτό.

Με γρήγορες κινήσεις, στελέχη του σταθμού ήρθαν σε επαφή με τον Ατζούν

Ιλιτζαλί, ο οποίος έχει ιδρύσει στη χώρα μας την εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών Αtzoun media, προκειμένου να αγοράσουν από εκείνον τα δικαιώματα του «Τhe Voice» στην Ελλάδα.

Είναι γνωστό ότι ο Τούρκος επιχειρηματίας είναι αυτός που έχει στην κατοχή του τα πνευματικά δικαιώματα του δημοφιλούς τηλεοπτικού μουσικού σόου. Μόνο και μόνο που ο ΑΝΤ1 έχει προβάλει το πρώτο «Voice» (10 Ιανουαρίου 2014 - 9 Μαΐου 2014) με νικήτρια τη Μαρία Ελένη Κυριάκου και το δεύτερο «Voice» (15 Φεβρουαρίου 2015 - 21 Ιουνίου 2015) με νικητή τον Κώστα Αγέρη, αυτό του δίνει το προβάδισμα από όλα τα άλλα κανάλια, γιατί πλέον διαθέτει την τεχνογνωσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του καναλιού έχει προχωρήσει και ένα βήμα παρακάτω. Εκανε και τα πρώτα διερευνητικά τηλέφωνα στους ερμηνευτές Αντώνη Ρέμο και Δέσποινα Βανδή για το αν θέλουν να συμμετέχουν στο «Τhe Voice» και εκείνοι φάνηκαν πολύ θετικοί.

Το κανάλι επιθυμεί για παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, και μάλιστα θα του κάνει και πάλι πρόταση για τον ρόλο του οικοδεσπότη, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει ότι αγαπάει τη συγκεκριμένη παραγωγή γιατί λατρεύει τη μουσική.

Το «All star dancing»

Με αυτόν τον τρόπο, ο ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2016-2017 θα «εισβάλει» αρχικά με δύο σόου στο ψυχαγωγικό πρόγραμμά του, το «All star dancing» και το «The Voice 3», ενώ θα αφήσει το «Your face sounds familiar» να «ξεκουραστεί» λιγάκι, για να μπορεί να επανέλθει με τον τρόπο που του αξίζει, χωρίς να κουράσει το τηλεοπτικό κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα