Η Χριστιάνα Θεοδώρου χώρισε ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας

15:58 7/6/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Χριστιάνα Θεοδώρου χώρισε ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίαςΤρίτη, Ιούνιος 7, 2016 - 15:57

Τα προσκλητήρια τους έπεσαν απ' τα χέρια! Επειτα από τρεις διαφορετικές προτάσεις γάμου και ενώ βρέθηκαν ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας, η Χριστιάνα Θεοδώρου και ο Κωνσταντίνος Γκοτσούλιας χώρισαν! Οι καλεσμένοι έμαθαν ότι ο γάμος του ζευγαριού ακυρώθηκε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστοί οι λόγοι ή περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Κύπρια ηθοποιός, που ζούσε στον πυρετό των προετοιμασιών για τη γαμήλια

τελετή και κανόνιζε τις τελευταίες λεπτομέρειες στολισμού σε ένα υπέροχο εξωκλήσι της Πάφου, λέγεται ότι πέταξε τα τούλια αλλά και τις φωτογραφίες του γαμπρού. Αν και οι δυο τους δεν έχουν προχωρήσει σε δηλώσεις, η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τα social media στο νησί να έχουν πάρει φωτιά. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, οι τίτλοι τέλους στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έπεσαν μόνο λίγες εβδομάδες προτού ενώσουν τις ζωές τους, αφού ο γάμος τους ήταν προγραμματισμένος για τα μέσα Ιουλίου, με καλεσμένους αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η όμορφη πρωταγωνίστρια, που έγινε γνωστή μέσα από τις καθημερινές σειρές «Μπρούσκο» και «Ρουά ματ», δήλωνε στις τηλεοπτικές κάμερες και τις συνεντεύξεις της ότι ζούσε τον μεγάλο έρωτα στην αγκαλιά του στιχουργού Κωνσταντίνου Γκοτσούλια, που στα τρία χρόνια σχέσης τη ζήτησε σε γάμο τρεις φορές.

«Ο Κωνσταντίνος μπήκε στη ζωή μου και άλλαξε την κοσμοθεωρία μου. Δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά μου έκανε τρεις φορές πρόταση γάμου. Και σε έναν άνθρωπο σαν τον Κωνσταντίνο δεν μπορείς να αρνηθείς» έλεγε, προσθέτοντας ότι κάθε φορά η πρόταση γάμου ήταν διαφορετική. «Η πρώτη έγινε στην παραλία, δεν το περίμενα καθόλου. Ηταν πολύ ρομαντικό το σκηνικό. Τότε είπα ότι θα το σκεφτώ. Η δεύτερη ήταν σε ένα φιλικό σπίτι. Το είχε οργανώσει όλο, έφερε και το δαχτυλίδι και εγώ του είπα "ναι". Και η τρίτη φορά ήταν του αγίου Βαλεντίνου, για να το επιβεβαιώσει. Μου το έκανε ξεκάθαρο ότι θέλει να παντρευτούμε» είχε αποκαλύψει η ηθοποιός πριν από έναν χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα