Επιστήμονες από... ζάχαρη

TV GOSSIPΕπιστήμονες από... ζάχαρηΠέμπτη, Σεπτέμβριος 20, 2018 - 18:02

❱❱ Γιατρός, δικηγόρος και γεωπόνος ανάμεσα στους 18 παίκτες του νέου reality του Alpha «Bake Off Greece»

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένας γιατρός, ένας δικηγόρος και ένας γεωπόνος; Τρέλα με τα γλυκά! Το «Bake Off Greece» αρχίζει να γράφει την πιο γλυκιά ιστορία ανταγωνισμού από αυτή την Κυριακή στις 21.00, με οικοδέσποινα την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Αν

και οι αιτήσεις συμμετοχής ήταν χιλιάδες, μόνο 18 ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες κατάφεραν να πάρουν το «εισιτήριο» και να μπουν στο παιχνίδι διεκδικώντας τα 50.000 ευρώ.

Η Αλεξάνδρα Λέγγα σπούδασε Οικονομικά, αλλά η μεγαλύτερη αγάπη της είναι η ζαχαροπλαστική. Η Κύπρια Αννα Μαρία Κεφάλα σπουδάζει γιατρός και φτιάχνει γλυκά εδώ και λίγο καιρό. Η Δώρα Κάππη μεγάλωσε στην Αρτα, σπουδάζει στην ΑΣΟΕΕ, αλλά είναι«ειδική» στην τούρτα σοκολατίνα.

Η δικηγορίνα Εύα Σεϊμενάκη ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική από το δημοτικό. Η Γεωργία Μιμηγιάννη σπούδασε Γεωπονική, αλλά όνειρό της είναι να ανοίξει μπουτίκ γλυκών.

Ο σύμβουλος επιχειρήσεων Jason Οικονομίδης θέλει να ανοίξει εργαστήρι ζαχαροπλαστικής. Ο Μιχάλης Σπυριδάκης είναι προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και η σπεσιαλιτέ του είναι το... μιλφέιγ. Ο Νίκος Ζώτος ήρθε από τη Γερμανία πριν από 15 χρόνια και σκοπός του είναι να ανοίξει το δικό του μαγαζί με τούρτες.

Φοιτητής Οδοντιατρικής

Ο Παναγιώτης Μπαρμπέρης, φοιτητής Οδοντιατρικής, θα ήθελε να δημιουργήσει το δικό του «γλυκό» κανάλι στο YouTube. Ο Πάνος Ζαρέντης, ιδιοκτήτης ενός καφέ, άρχισε πριν από τρία χρόνια να ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική. Η Λένα Σαμέρκα, δικηγόρος στον τομέα της ναυτιλίας, φτιάχνει γλυκά και τα διαθέτει σε συσσίτια.

Ο Ακης Αδαμόπουλος, κομμωτής, έμαθε να φτιάχνει γλυκά από τη γιαγιά του! Η Χριστίνα Αλιπράντη, παντρεμένη με δύο παιδιά, οργανώνει πάρτι από χόμπι και θέλει να δημιουργήσει εργαστήρι ζαχαροπλαστικής. Η Δώρα Γεωργίου έχει πτυχίο στη Χρηματοοικονομική Eλεγκτική, αλλά η αγάπη της είναι η πανακότα!

Η Κατερίνα Κυρπή είναι συνταξιούχος κηπουρός και αγαπά τη ζαχαροπλαστική από παιδί. Η Μέλη Καραμελίδου έχει σπουδάσει Χημικός Μηχανικός και με τη ζαχαροπλαστική ασχολείται από μικρή. Ο Πέτρος Φουσκιτάκης είναι μαθητής λυκείου και στον ελεύθερο χρόνο του φτιάχνει γλυκά. Η Βένια Φλέσσα διατηρεί κέντρο ξένων γλωσσών και φτιάχνει εξαιρετική τάρτα φράουλα - μπλούμπερι.

Keywords
Τυχαία Θέματα