Επειγόντως στο χειρουργείο η ηθοποιός Μαρία Φιλίππου

SHOWBIZΕπειγόντως στο χειρουργείο η ηθοποιός Μαρία ΦιλίππουΤρίτη, Δεκέμβριος 12, 2017 - 18:00

❱❱ Ενα πρόβλημα υγείας έστειλε χριστουγεννιάτικα τη Μαρία Φιλίππου (φωτό) στο χειρουργείο!

Η Κύπρια πρωταγωνίστρια της παράστασης «Βάφ’ τα μαύρα» υπεβλήθη σε επείγουσα επέμβαση στον αυχένα για την αφαίρεση κύστης και ήδη βρίσκεται στο σπίτι της, όπου αναρρώνει. Ωστόσο, η ξαφνική απουσία της από τον θίασο του θεάτρου Λαμπέτη έθεσε σε... συναγερμό τους δημιουργούς της επιτυχημένης κωμωδίας Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, οι οποίοι αναζήτησαν αντικαταστάτρια-εξπρές και

τη βρήκαν στο πρόσωπο της Σοφίας Βογιατζάκη.

Το συγγραφικό δίδυμο ανέθεσε την «επικίνδυνη αποστολή» στην πληθωρική και ταλαντούχα ηθοποιό, η οποία βρίσκεται σε χειμερινή περιοδεία με την επίσης δική του κωμωδία «Αντρες έτοιμοι για όλα»! Εκείνη δέχτηκε την... πρόκληση και κατάφερε μέσα σε δύο 24ωρα όχι μόνο να μάθει τον ρόλο της, αλλά το Σάββατο που βγήκε στη σκηνή, παίζοντας στην απογευματινή αλλά και στη βραδινή παράσταση, να σαρώσει. Ετσι, η αγωνία των συντελεστών αλλά και της επιχείρησης πήρε γρήγορα τέλος και η Σοφία Βογιατζάκη κέρδισε επάξια το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού, αλλά και των συναδέλφων της.

Πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν πως η Μαρία Φιλίππου θα επιστρέψει στο πόστο της γερή και δυνατή το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, ίσα ίσα για να προλάβει η αντικαταστάτριά της να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη γιορτινή πρεμιέρα της στο Ράδιο Σίτυ με την απολαυστική κωμωδία «Αντρες έτοιμοι για όλα»!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα