Ο Τσακαλώτος στη Wall Street για το καμπανάκι του χρηματιστηρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Ο Τσακαλώτος στη Wall Street για το καμπανάκι του χρηματιστηρίουΤρίτη, Δεκέμβριος 12, 2017 - 17:38

❱❱ Ο υπουργός Οικονομικών (στις 15.45) θα σημάνει τη λήξη των εργασιών της ημέρας

Aπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Προϋπολογισμός χωρίς Τσακαλώτο. Αρχισε χθες στη Βουλή η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό με απόντα τον υπουργό Οικονομικών, γεγονός το οποίο είναι ασυνήθιστο.

Ο Ευκλείδης βρίσκεται στη Νέα

Υόρκη και σήμερα θα χτυπήσει το καμπανάκι του χρηματιστηρίου, όπως είχε κάνει κάποτε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, όταν, αν θυμάστε, στην τελετή του χτυπήματος της καμπάνας στη Wall Street έσπασε το σφυρί! Κι αυτό για τον Αναστασιάδη ήταν γούρικο, καθώς η Κύπρος γλίτωσε από τα μνημόνια. Για μας έχει ο Θεός...

Σήμερα λοιπόν ο υπουργός Οικονομικών θα παρευρεθεί στην ειδική εκδήλωση «Ημέρα της Ελλάδας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης», την οποία διοργανώνει η Capital Link σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, και στις 15.45 θα κληθεί να σημάνει τη λήξη των εργασιών της ημέρας στο χρηματιστήριο.

Χαράς ευαγγέλια, λοιπόν, για τον Ευκλείδη, καθώς θα προσθέσει άλλη μια ωραία φωτογραφία στο άλμπουμ της υπουργικής ζωής του.
Οσο να το κάνεις, η καμπάνα της Wall Street είναι ξεχωριστή, δεν είναι το... καμπαναριό του χωριού του!

Το Κοινοβούλιο φοράειτα γιορτινά του

❱❱Καραβάκια παντού στη Βουλή, που άρχισε να «ντύνεται» χριστουγεννιάτικα. Ανήμερα του Προϋπολογισμού το Κοινοβούλιο στόλισε τα παραδοσιακά καραβάκια, ελληνικό χριστουγεννιάτικο ντεκόρ, στον διάδρομο και στο εντευκτήριο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει και το δεντράκι που επίσης προστίθεται στον στολισμό, ως η πιο σύγχρονη βερσιόν. Για το Κοινοβούλιο, Προϋπολογισμός και Χριστούγεννα ήταν από πάντοτε το τέλειο ζευγάρι!

Χαμός με Φωτήλα

❱❱3.800 εισιτήρια έκοψε ο Ιάσων Φωτήλας. Ο βουλευτής της Ν.Δ. και ηθοποιός Ιάσων παίζει φέτος για δεύτερη χρονιά στο θεατρικό έργο «Ψύλλοι στ' αυτιά».
Οι παραστάσεις του στην Πάτρα έχουν σπάσει ταμεία, ξεπερνώντας πολλά ΔΗΠΕΘΕ σε αριθμό εισιτηρίων. Φίρμα μεγάλη ο Ιάσων.

Προεδρικές ευαισθησίες

❱❱Το ντοκιμαντέρ «Ακούγοντας τη σιωπή / Listen to the silence» της Mariam Chachia (Μάριαμ Τσάτσια) από τη Γεωργία βράβευσε η Βουλή με το βραβείο «Ανθρώπινες αξίες», στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για νέους. Πρόκειται για τη συγκινητική ιστορία ενός παιδιού, του Λούκα, ο οποίος ζει στον απομονωμένο κόσμο της κοινότητας των κωφών και προσπαθεί να υλοποιήσει το όνειρό του, που είναι να το ακούσει ο κόσμος. Το βραβείο απένειμε η βουλευτής Ηλείας Ευσταθία Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, εκ μέρους του Νίκου Βούτση.
Προεδρικές (βουτσικές) ευαισθησίες, με πολύ ενδιαφέρον όμως.

Τον ενθουσίασε η Παπακώστα

❱❱Πολύ θερμά χαιρέτησε την ανεξάρτητη Κατερίνα Παπακώστα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μόλις την είδε στο εντευκτήριο. Οι δυο τους πίστευαν ότι είχαν την ίδια καταγωγή, αλλά ο υπουργός είναι από τη Λαμία και η Κατερίνα Πειραιώτισσα. Πάντως ο ωραίος Νίκος του ΣΥΡΙΖΑ ενθουσιάστηκε βλέποντάς την.

(!)

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ορέστης Τσανγκ στο πλάι της βουλευτού Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου. Οι δυο τους έπαιξαν σε αγώνα μπάσκετ με αμαξίδια, στο γήπεδο Αργους Ορεστικού Καστοριάς, την Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία.
Η βουλευτής έδωσε το έναυσμα και ο αγώνας άρχισε παρουσία δεκάδων θαυμαστών των δύο παικτών του «Survivor».
Η Μαρία Αντωνίου, που ποτέ της δεν είχε δει το τηλεπαιχνίδι, εντυπωσιάστηκε με την υποδοχή που επιφύλαξαν οι Καστοριανοί στους δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα