Ενοικιαστής «τσάκωσε» μέσα στο σπίτι του τον σπιτονοικοκύρη να κάνει sex με άντρα

ΚΟΣΜΟΣΕνοικιαστής «τσάκωσε» μέσα στο σπίτι του τον σπιτονοικοκύρη να κάνει sex με άντραΔευτέρα, Δεκέμβριος 5, 2016 - 17:09

Το σύστημα ασφαλείας που ο ενοικιαστής είχε τοποθετήσει στο διαμέρισμά του και λάμβανε ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο πρόδωσε το ένοχο μυστικό του σπιτονοικοκύρη του, ο οποίος μπήκε -φυσικά παράνομα- στο σπίτι και έκανε σεξ με άλλον άντρα, στο κρεβάτι του ενοικιαστή του.

Το σύστημα παρακολούθησης ειδοποίησε τον Λόγκαν Πιρς πως κάτι δεν πήγαινε καλά στο σπίτι που είχαν νοικιάσει με τη σύζυγό του Μικαέλα ντι Τζούλιο στο Κολοράντο Σπρινγκς των ΗΠΑ. Διερευνώντας το υλικό που είχαν καταγράψει κάμερες ασφαλείας, αντίκρισε τον 39χρονο σπιτονοικοκύρη του Κάρλος Κιγιάδα στο κρεβάτι με άλλον άντρα, να επιδίδονται σε ερωτικές πράξεις. Φαίνεται μάλιστα πως το πάθος τους ήταν τέτοιο, ώστε, μόλις μπήκαν στο δωμάτιο, πέταξαν τα ρούχα τους και άρχισαν να ερωτοτροπούν.

Για έξι λεπτά ο άναυδος ενοικιαστής παρακολουθούσε τους δύο εραστές να επιδίδονται σε στοματικό και πρωκτικό σεξ. Και ίσως το πιο αηδιαστικό ήταν το γεγονός ότι ο εραστής του σπιτονοικοκύρη χρησιμοποίησε ένα φόρεμα της Ντι Τζούλιο για να καθαριστεί μετά το τέλος του σεξ, ενώ ο Κιγιάδα άλλο ρούχο των ενοικιαστών του για να καθαρίσει το λιπαντικό που είχε πέσει στο σεντόνι του κρεβατιού.

Οπως ήταν αναμενόμενο, το ζευγάρι ειδοποίησε τις Αρχές, που εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης του σπιτονοικοκύρη, και, φυσικά, εγκατέλειψε τάχιστα το διαμέρισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα