Εμμονικός θαυμαστής στο facebook έγινε εφιάλτης για τη Μαρία Κορινθίου

SHOWBIZΕμμονικός θαυμαστής στο facebook έγινε εφιάλτης για τη Μαρία ΚορινθίουΔευτέρα, Δεκέμβριος 12, 2016 - 13:07

«Εάν δεν είμαστε μαζί, θα πάμε μαζί στον Παράδεισο» διεμήνυσε στη Μαρία Κορινθίου ένας εμμονικός θαυμαστής της, αναγκάζοντας τη γνωστή ηθοποιό να ζητήσει βοήθεια από την Αστυνομία.

Τρομοκρατημένη από την πιεστική συμπεριφορά του άγνωστου «φίλου» της στο facebook, που της έστελνε απανωτά μηνύματα, η Μαρία αποφάσισε

ν' απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ακολουθώντας έτσι και τη συμβουλή του άνδρα της Γιάννη Αϊβάζη.

«Ηταν ένας θαυμαστής που είχε γίνει περισσότερο από ό.τι έπρεπε επίμονος, με διάφορους χαρακτηρισμούς. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι κάτι που με φόβισε και γι' αυτό κινήθηκα έτσι» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός σε τηλεοπτική εμφάνισή της, συμπληρώνοντας ότι θέλησε με αυτόν τον τρόπο να προλάβει τα χειρότερα, αφού ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν σταματούσε να την ενοχλεί.



Η ίδια ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό συνέβη σχετικά πρόσφατα και περιέγραψε πόσο ενοχλητικό και ψυχοφθόρο ήταν αυτό που έζησε: «Μου έστελνε πολύ επίμονα μηνύματα στο facebook. Κι επειδή το messenger έχει πλέον και δυνατότητα κλήσης, μου έκανε και απανωτά τηλεφωνήματα, ενώ έστελνε μηνύματα του τύπου "Εάν δεν είμαστε μαζί, θα πάμε μαζί στον Παράδεισο". Δεν του έκανα block. Προτίμησα να πάω στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» εξομολογήθηκε η Μαρία, που παίζει φέτος στο θέατρο Χυτήριο, στην κωμωδία «Πετάει πετάει».

Keywords
Τυχαία Θέματα