Ελεονώρα Μελέτη: ΝΑΙ, ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ

SHOWBIZΕλεονώρα Μελέτη: ΝΑΙ, ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΠέμπτη, Δεκέμβριος 28, 2017 - 20:10

❱❱ H Μελέτη παραδέχτηκε τον πολιτικό γάμο με τον Μαροσούλη, ενώ προανήγγειλε και Θρησκευτικό

Επιτέλους, το παραδέχτηκε! Η Ελεονώρα Μελέτη ομολόγησε σε συνέντευξή της ότι έκανε πολιτικό γάμο με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Οπως είπε, το μυστικό της διέρρευσε από φίλο της που είχε πρόσβαση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook,

καθώς πρόκειται για ιδιωτικό λογαριασμό, στον οποίο έχουν πρόσβαση μόνο δικοί της άνθρωποι. Συγκεκριμένα, στις 20 Νοεμβρίου δημοσιεύτηκε σε sites η αλλαγή στο προσωπικό status της παρουσιάστριας, αλλά... εν αγνοία της!

«Δεν νιώθω καμιά υποχρέωση να βγω και να πω αν έχω παντρευτεί ή όχι, για να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω ένα ρεπορτάζ που ξεκίνησε από την αλλαγή ενός status στα social media. Ο Θοδωρής, πάντως, είναι ο άντρας μου. Και για κάποιους που ενδεχομένως παρεξηγήθηκαν που δεν κλήθηκαν στον γάμο μας, να ξέρουν ότι δεν θα μείνουμε στον πολιτικό γάμο, θα υπάρξει και θρησκευτικός, αφού ο Θοδωρής είναι πολύ παραδοσιακός» αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello!».

Πριν από λίγες μέρες ο φακός της «Espresso» πέτυχε την παρουσιάστρια, που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μαζί με τη μητέρα της Μαρία Μελέτη να κάνουν μια χαλαρή βόλτα στη Γλυφάδα. Οπως αποκάλυψε η Ελεονώρα, η μητέρα της είναι συνεχώς δίπλα της για να προλαβαίνει κάθε της επιθυμία. Το ίδιο, όμως, κάνει και η πεθερά της, η «μαμά Αλεξάνδρα», όπως την αποκαλεί η παρουσιάστρια, αλλά και ο σύζυγός της. Οπως πολλές φορές έχει πει η Ελεονώρα, η τρυφερότητα, η ευαισθησία και ο συναισθηματισμός είναι τα στοιχεία του Θοδωρή της που την κέρδισαν.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα