Εκφυλη καθηγήτρια έριχνε με το ζόρι στο κρεβάτι της μαθήτριες και τις βιντεοσκοπούσε

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕκφυλη καθηγήτρια έριχνε με το ζόρι στο κρεβάτι της μαθήτριες και τις βιντεοσκοπούσεΔευτέρα, Οκτώβριος 24, 2016 - 12:42

Ηταν καθηγήτρια σε αμερικανικό καθολικό σχολείο, όπου υποτίθεται ότι οι κανόνες -ειδικά όσοι αφορούν ζητήματα ηθικής- είναι πολύ αυστηροί.

Για την 33χρονη Ράντι Ζουρένκο, ωστόσο, η διδασκαλία σε σχολείο θηλέων φέρεται ότι έγινε αντιληπτή ως εξαιρετική ευκολία να προσεγγίσει κορίτσια που βρίσκονται σε ευαίσθητη ηλικία και να τα μετατρέψει σε άβουλα θύματα των σεξουαλικών ορέξεών της.

Η αστυνομία προχώρησε την περασμένη Πέμπτη στη σύλληψή της, αφού εκτιμάται ότι κακοποίησε σεξουαλικά δύο μαθήτριες στο γυμνάσιο Bishop McDevitt του Χάρισμπεργκ εκατοντάδες φορές το διάστημα 2013 - 2016, ενώ φέρεται ότι μαγνητοσκοπούσε και τις σεξουαλικές περιπτύξεις μαζί τους.

Η δράση της, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, άρχισε το 2013 σ' ένα πάρκο, όπου άρχισε να κάνει μασάζ σε μία από τις μαθήτριες και ενώ της έδωσε αλκοόλ, της αφαίρεσε το σουτιέν. Το κορίτσι, που πια έχει αποφοιτήσει από το γυμνάσιο, ήταν ανήλικο όλες τις φορές που η καθηγήτριά του ασέλγησε σε βάρος του. Η Ζουρένκο στράφηκε στο δεύτερο κορίτσι τον Οκτώβριο του 2015 και το εκμεταλλευόταν μέχρι ελάχιστες μέρες πριν από τη σύλληψή της, τραβώντας φωτογραφίες μαζί της ενώ έκαναν σεξ ημίγυμνες.
Η καθηγήτρια, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει παραδεχθεί τις πράξεις της.

Keywords
Τυχαία Θέματα