Εκανε όπισθεν με το Ι.Χ. του και σκότωσε τη μάνα του

19:05 8/4/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΕκανε όπισθεν με το Ι.Χ. του και σκότωσε τη μάνα τουΔευτέρα, Απρίλιος 8, 2019 - 19:04

❱❱ Ισχυρό σοκ έχει υποστεί ένας 59χρονος, ο οποίος άθελά του τραυμάτισε σοβαρά την ηλικιωμένη μητέρα του...

... που βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνητό του, όταν έκανε όπισθεν, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει λίγες ώρες μετά!

Η απίστευτη τραγωδία συνέβη όταν ο 59χρονος, που βρισκόταν μέσα στο όχημά του στην αυλή του σπιτιού του στη Χαλκίδα, έκανε όπισθεν για να βγει

στον δρόμο. Δυστυχώς, δεν πρόσεξε ότι εκεί βρισκόταν η 79χρονη μητέρα του Αφροδίτη Χονδρογιάννη, με αποτέλεσμα να την παρασύρει.

Σε κατάσταση αλλοφροσύνης, βγήκε από το Ι.Χ. και έτρεξε στην πεσμένη στο έδαφος γυναίκα, ενώ κάλεσε το ΕΚΑΒ. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και από εκεί στο «Γ. Γεννηματάς», στην Αθήνα, όπου λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα σοβαρότατα τραύματά της. Ο εμφανώς συγκλονισμένος γιος της συνελήφθη από αστυνομικούς και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα Χαλκίδας.

Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, ενώ παραγγέλθηκε νεκροτομή, η οποία, ωστόσο, προκάλεσε γραφειοκρατικό θέμα που ανέβαλε αρκετές φορές την κηδεία, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κόρη του θύματος Σοφία Χονδρογιάννη, που είναι εκπαιδευτικός και υποψήφια δημοτική σύμβουλος: «Δυστυχώς, η ταλαιπωρία μας συνεχίζεται. Η γραφειοκρατία καλά κρατεί. Δεν μας δίνουν το σώμα της μητέρας μου, αν δε γίνει νεκροτομή» έγραψε -μεταξύ άλλων- στο προφίλ της στο facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα