Εκανε «φτερά» η βαλίτσα της Μπάρμπα

SHOWBIZΕκανε «φτερά» η βαλίτσα της ΜπάρμπαΠέμπτη, Δεκέμβριος 10, 2015 - 16:22

Μια στιγμή απροσεξίας ήταν αρκετή για να χάσει κοσμήματα αλλά και αντικείμενα μεγάλης συναισθηματικής αξίας η Βάνα Μπάρμπα! Η βαλίτσα μέσα στην οποία τα φύλαγε η δημοφιλής ηθοποιός έμεινε ξεχασμένη στον δρόμο, έξω από το θέατρο στο οποίο σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Σύμφωνα με τον συνεργάτη της κυρίας Μπάρμπα Νίκο Μανωλά, η ηθοποιός είχε μόλις επιστρέψει αεροπορικώς

από το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε μαζί με μια φίλη της με αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο, με προορισμό το θέατρο «Art Perfomance club» στην οδό Ακαδημίας, όπου σε λίγες μέρες θα ανεβεί η παράσταση «Celebrities», με τη συμμετοχή και του Λάκη Γαβαλά.

«Οι δύο γυναίκες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο για να αφήσουν στο θέατρο κάποια από τα πράγματα που μετέφεραν. Επειδή έρχονταν από ταξίδι και οι αποσκευές ήταν αρκετές, η κυρία Μπάρμπα έβγαλε τη βαλίτσα της από το αυτοκίνητο και την ακούμπησε στο πεζοδρόμιο, για να μπορέσει να φτάσει κάποια άλλη αποσκευή. Δυστυχώς, από λάθος, από απροσεξία, η βαλίτσα της δεν ξαναμπήκε ποτέ στο αυτοκίνητο!» αναφέρει στην «Espresso» o κ. Μανωλάς.

Οταν η ηθοποιός αντιλήφθηκε την απώλεια της βαλίτσας, ήταν πια αργά καθώς είχε φτάσει στο σπίτι της. Η Βάνα Μπάρμπα επικοινώνησε αμέσως με το θέατρο, μη τυχόν και κάποιος την είχε βρει, ωστόσο κανένας από τους υπαλλήλους του δεν είχε προλάβει να παρατηρήσει την

Της έχει στοιχίσει ιδιαίτερα

Ετσι, φαίνεται ότι έκανε «φτερά» μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μαζί με το περιεχόμενό της, που ήταν από ρούχα και προσωπικά έγγραφα ως κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, κυρίως συναισθηματικής αξίας για εκείνην. Η ηθοποιός ελπίζει τώρα ότι ίσως εκείνος ο οποίος έχει στην κατοχή του τη βαλίτσα θελήσει να βρει έναν τρόπο να της επιστρέψει τουλάχιστον τα έγγραφα τα οποία δεν του είναι χρήσιμα, ή κάποια από τα προσωπικά της αντικείμενα η απώλεια των οποίων της έχει στοιχίσει ιδιαίτερα.

Keywords
Αναζητήσεις
λάκης γαβαλας-art ακαδημιας
Τυχαία Θέματα