Εισβολή στο σπίτι του... Λευτέρη Πανταζή

SHOWBIZΟ γνωστός τραγουδιστής μας ξεναγεί σε γωνιές του σπιτιού του στα νότια προάστιαΕισβολή στο σπίτι του... Λευτέρη ΠανταζήΔευτέρα, Ιούνιος 22, 2015 - 16:09

Δύο τζάκια, γραφείο και πισίνα!
Το καλόγουστο τριώροφο του τραγουδιστή) που πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια) στα νότια προάστια

Υστερα από τριάντα χρόνια... ξενύχτι στις πίστες, ο Λευτέρης Πανταζής κατάφερε να κάνει το μεγάλο του όνειρο πραγματικότητα: έχτισε στα νότια προάστια ένα σπίτι ακριβώς όπως το

ήθελε.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΝΑΣ

Χρειάστηκε να περιμένει πέντε χρόνια για να πάρει το κλειδί στο χέρι, αφού έπρεπε πρώτα να εξασφαλίσει το οικόπεδο στο οποίο θα χτιζόταν το οίκημα των 600 τ.μ. Το είχαν στην ιδιοκτησία τους δύο γυναίκες μεγάλης ηλικίας, οι οποίες όταν τον είδαν να κλαίει σε τηλεοπτική εκπομπή μιλώντας για τη μητέρα του, αποφάσισαν να του το πουλήσουν και να επιστρέψουν την προκαταβολή σε εκείνον που είχε πάει για να το «καπαρώσει»!

Ο τραγουδιστής έχτισε εξολοκλήρου το σπίτι σύμφωνα με τις επιθυμίες που είχε, αφού τα φτωχικά χρόνια που έζησε τον έκαναν να θέλει να προσφέρει μια άνετη ζωή στη μητέρα του παιδιού του Ζώζα Μεταξά, αλλά και τη μοναχοκόρη τους Κωνσταντίνα.

Τα σχέδια του ζευγαριού ήταν να αποκτήσουν δυο ή τρία παιδιά, γι' αυτό ήθελαν ένα σπίτι άνετο, με μεγάλο σαλόνι για να υποδέχονται τους φίλους τους αλλά και ένα γραφείο, προκειμένου εκείνος να μπορεί να κάνει τα επαγγελματικά ραντεβού του άνετα.

Το οίκημα είναι τριώροφο, με διακόσμηση την οποία έχει επιμεληθεί ντεκορατέρ, ενώ στους χώρους υπάρχουν και πολλά πράγματα τα οποία έχει φέρει ο τραγουδιστής από ταξίδια που έχει κάνει στο εξωτερικό. Στον κήπο υπάρχει και πισίνα.

«Επειδή δεν είχα καλό σπίτι για να καλώ κόσμο και να κάνω τα ραντεβού μου, νοίκιαζα μια καμπάνα στον Αστέρα. Τώρα όμως τις επαγγελματικές μου συναντήσεις τις κάνω στο γραφείο μου και χαίρομαι ν' απολαμβάνω βραδιές με φίλους. Ηταν ένα όνειρο ζωής» δηλώνει ο Λευτέρης Πανταζής στην «Espresso» ενώ μας ξεναγεί στις αγαπημένες του γωνιές. Σε κάθε χώρο υπάρχουν φωτογραφίες της Κωνσταντίνας -από τότε που ήταν μικρή έως και σήμερα-, ενώ στο πιάνο υπάρχει και μία της Ζωζάς αλλά και της μητέρας του. Εντυπωσιακές είναι και οι διακοσμήσεις των δύο τζακιών. Στο ένα βλέπει κανείς φιλοτεχνημένους μπαμπά και κόρη (η Κωνσταντίνα ήταν σε ηλικία 11 ετών), ενώ στο δεύτερο (βρίσκεται στο μεγάλο σαλόνι) ο τραγουδιστής ποζάρει με τις Μούσες να του τραγουδούν «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου».

Ο Λευτέρης Πανταζής δεν ξεχνάει ποτέ την ταπεινή καταγωγή του και το ξεκίνημα της καριέρας του, γι' αυτό αρκετές φορές πηγαίνει να δει τους φίλους του στο Αιγάλεω. Είναι όμως και κάποιες άλλες φορές που μαζεύονται όλοι στο σπίτι και γλεντούν, όπως συμβαίνει τα Χριστούγεννα, με τον χώρο να γεμίζει συγγενείς, φίλους και να πλημμυρίζει από τα γέλια.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα