Τραγωδία στην άσφαλτο με έγκυο, φοβερό τροχαίο με αθλητές beach volley

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤραγωδία στην άσφαλτο με έγκυο, φοβερό τροχαίο με αθλητές beach volleyΔευτέρα, Ιούνιος 22, 2015 - 15:56

Σοκ προκάλεσε στον κόσμο του beach volley ο σοβαρός τραυματισμός των Ελλήνων διεθνών Στράτου Καββαδά και Αλέξανδρου Αλεξιάδη και ο θάνατος ενός Τούρκου φίλου τους.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΝΙΚΟ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗ

Οι τρεις άτυχοι νέοι ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο τουριστικό θέρετρο Νικήτη της Χαλκιδικής στις 7.25

χθες το πρωί. Το φοβερό τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδού Νέων Μουδανιών - Σιθωνίας, τον βασικό οδικό άξονα που συνδέει το δεύτερο «πόδι» της Χαλκιδικής με τη Θεσσαλονίκη, όταν το αυτοκίνητο των τριών νεαρών αθλητών που κατευθυνόταν προς τη Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο χωρίς επιβάτες που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση με προορισμό το «Πόρτο Καρράς», όπου επρόκειτο να επιβιβάσει τουρίστες. Ηταν τέτοια η σφοδρότητά της σύγκρουσης, που ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να ξεφύγει από την πορεία του και να καταλήξει στην πινακίδα ενός σούπερ μάρκετ, την οποία ξήλωσε από τη βάση της! Την ίδια στιγμή, το αυτοκίνητο μάρκας Peugeot στο οποίο επέβαιναν οι τρεις αθλητές μετατράπηκε σε άμορφη μάζα από σίδερα.

Ακολούθησαν στιγμές πανικού στο οδικό δίκτυο της Σιθωνίας. Οι διερχόμενοι οδηγοί σταματούσαν προσπαθώντας να βοηθήσουν τα θύματα και ειδοποίησαν την Τροχαία ενώ χρειάστηκε να κληθεί και η Πυροσβεστική. Ο άτυχος 26χρονος Τούρκος που καθόταν στο πίσω κάθισμα το οποίο έγινε σμπαράλια είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή, ενώ οι δύο Eλληνες (οδηγός και συνοδηγός, που φορούσαν ζώνες ασφαλείας) ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια σοβαρά τραυματισμένοι. Σε πιο βαριά κατάσταση ήταν ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης που χειρουργήθηκε, ωστόσο οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να νοσηλευτεί σε πιο εξειδικευμένη κλινική και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο δεύτερος Ελληνας αθλητής Στράτος Καββαδάς.

«Από το αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να βγει ζωντανό ούτε ένα ζωάκι! Ηταν τέτοιες οι εικόνες που αντικρίσαμε. Ηταν απίστευτο ότι ανασύρθηκαν από εκεί μέσα τραυματίες» είπε στην «Espresso» στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της σύγκρουσης. Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα αποτελούν ακόμη γρίφο για την Τροχαία, που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και πήρε κατάθεση από τον οδηγό του τουριστικού λεωφορείου, ο οποίος είναι ελαφρά τραυματίας. Το σοκ για τον αθλητικό κόσμο ήταν τεράστιο.

Κως: Τραγωδία με έγκυο στην άσφαλτο

Δεν έχει τέλος η τραγωδία με το αρραβωνιασμένο ζευγάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Κω, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα που δεν πρόλαβε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της! Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης και βύθισε στο πένθος το νησί. Ωστόσο η κορύφωση του δράματος ήρθε στο άκουσμα της είδησης πως η 27χρονη δεν πρόλαβε να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον 26χρονο άνδρα, με τον οποίο είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν τον Ιούλιο. Μάλιστα το δυστύχημα έγινε την ώρα που το άτυχο ζευγάρι είχε βγει να μοιράσει τα προσκλητήρια γάμου! Ειδικότερα το βράδυ (στις 21.00) της Πέμπτης και ενώ βρίσκονταν στην περιοχή Λινοπότη της Κω το λευκό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος με την 27χρονη εγκυμονούσα σύντροφό του στη θέση του συνοδηγού ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στο τροχαίο ενεπλάκη και ένα διερχόμενο μηχανάκι και στο σημείο έφτασαν αμέσως περιπολικά της Αστυνομίας και ασθενοφόρα. Δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του αρραβωνιασμένου ζευγαριού, ενώ οι τρεις επιβαίνοντες του δεύτερου αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του νησιού.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ


Keywords
Τυχαία Θέματα