Ειρήνη Στεριανού: «Με παρουσίασαν σαν βίζιτα»

SHOWBIZΕιρήνη Στεριανού: «Με παρουσίασαν σαν βίζιτα»Πέμπτη, Ιανουάριος 31, 2019 - 14:10

❱❱ Αποκαλύψεις για τον χωρισμό της από τον Μανώλη Κολλονέλο έκανε η Ειρήνη Στεριανού...

...στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha, όπου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης

Η πρώην παίκτρια του «Greece's Next Top Model», η οποία έκλαψε με μαύρο δάκρυ όταν την κούρεψαν στο reality, αναφέρθηκε επίσης στο βίντεο με τις σαμπάνιες, στη Μύκονο, που πήρε δημοσιότητα λόγω της συμμετοχής της στο show του Star. «Είχα δει έναν τίτλο να γράφει: ''Το αμαρτωλό παρελθόν της Ειρήνης που την καίει''.

Με παρουσίασαν σαν βίζιτα, ενώ ήμουν με το αγόρι μου στη Μύκονο και διασκεδάζαμε» είπε το μοντέλο αναφορικά με το βίντεο, στο οποίο ο Μανώλης τη βρέχει με σαμπάνιες Moet. «Είχαμε 4,5 χρόνια σχέση και αυτό το βίντεο στη Μύκονο ήταν στις αρχές που ήμασταν μαζί» ξεκαθάρισε, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει οριστικά. «Εχουμε τελειώσει τη σχέση μας από τον Νοέμβριο, απλά δεν το είχαμε βγάλει προς τα έξω, γιατί δεν θέλαμε να πάρει τέτοια δημοσιότητα. Είχαμε προβλήματα και πριν μπω στο παιχνίδι είχαμε χωρίσει και για δύο μήνες το καλοκαίρι, αλλά είπαμε να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαι πολύ καλά τώρα, έγιναν όλα την κατάλληλη στιγμή. Χωρίσαμε, γιατί δεν είχαμε να προσφέρουμε κάτι άλλο σε αυτή τη σχέση ούτε εγώ ούτε αυτός» εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα