Είδε κανείς το ΙΧ- βολίδα;

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕίδε κανείς το ΙΧ- βολίδα;Τρίτη, Ιανουάριος 27, 2015 - 17:05

Θέμα ωρών είναι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, να συλληφθεί ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και στη συνέχεια εγκατέλειψε αβοήθητο στο οδόστρωμα το θύμα του χθες το βράδυ επί της λεωφόρου Συγγρού, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του Αγίου Σώστη.


Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ. Το αυτοκίνητο που κινούνταν

επί της λεωφόρου Συγγρού χτύπησε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες τη μοτοσικλέτα (στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας) που οδηγούσε ένας άτυχος 32χρονος άντρας από τον Χολαργό. Ως αποτέλεσμα ο 32χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο ασυνείδητος οδηγός δεν σταμάτησε καθόλου, αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να αφήσει εντελώς αβοήθητο το θύμα του που είχε καταλήξει αναίσθητο και αιμόφυρτο στη μέση της λεωφόρου.

Ακαρπες οι έρευνες
Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο, με τους διερχόμενους οδηγούς να σταματούν βλέποντας τον αιμόφυρτο άντρα προκειμένου να βοηθήσουν. Περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, που κατέφθασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά. Ηταν όμως πολύ αργά για τον άτυχο μοτοσικλετιστή. Ο 32χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ παρά τις εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας στη γύρω περιοχή δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του οδηγού του αυτοκινήτου.


Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, η Τροχαία Καλλιθέας έχει στη διάθεσή της καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων για τον τρόπο με τον οποίο έγινε το δυστύχημα, αλλά και την αντίδραση του ασυνείδητου οδηγού. Αυτό που «καίει» τον δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το βίντεο από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας, στις οποίες έχει καταγραφεί το περιστατικό αλλά και η πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του δράστη.
Από την Τροχαία Καλλιθέας παρακαλούνται όσοι πολίτες υπήρξαν μάρτυρες του τροχαίου και γνωρίζουν οτιδήποτε να καλέσουν στο νούμερο 210-9542093 του αξιωματικού υπηρεσίας της Τροχαίας ή στο 210-9542004 του διοικητή και να δώσουν τυχόν πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα