Η ακαταμάχητη γοητεία των ρυτίδων

SHOWBIZΗ ακαταμάχητη γοητεία των ρυτίδωνΔευτέρα, Ιανουάριος 26, 2015 - 17:58

Διανύουμε την... περίοδο του κόκκινου χαλιού, αφού οι απονομές βραβείων κινηματογράφου διαδέχονται η μια την άλλη, με τους σταρ να κάνουν παρέλαση δείχνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Φέτος ωστόσο οι παρατηρητικοί διέγνωσαν ότι υπάρχει μια νέα τάση που εδραιώνεται και θέλει τους πρωταγωνιστές της

σοουμπίζ και των δύο φύλων να συμφιλιώνονται με τον χρόνο, αφήνοντας τις ρυτίδες τους να φαίνονται. Η 45χρονη Τζένιφερ Ανιστον και η 50χρονη Κόρτνεϊ Κοξ πρωτοστατούν σε αυτή την τάση, αφού πια η εμφάνισή τους δείχνει πολύ πιο φυσιολογική για την ηλικία τους.

Οπως και η Γκουίνεθ Πάλτροου, είχαν παραδεχτεί ότι είχαν καταφύγει κάποιες φορές στην αντιρυτιδική λύση του botox. Το πρόσωπό τους ωστόσο έδειχνε πολύ συχνή χρήση, σε βαθμό που κάποιοι μιλούσαν για εκτεταμένες πλαστικές επεμβάσεις. Η 42χρονη Πάλτροου έφτασε να δηλώνει ανοικτά ότι αποφάσισε να μην ξανακάνει botox, γιατί είχε φτάσει να μοιάζει με τη συχωρεμένη κωμικό Τζόαν Ρίβερς!

Φωτογραφίες

Ακόμα και η Κάιλι Μινόγκ σε τελευταίες φωτογραφίες της δείχνει πιο φυσική. Τα χείλη της είναι πιο λεπτά, τα ζυγωματικά της είναι λιγότερο φουσκωμένα, ενώ γύρω από τα μάτια της είναι ορατές οι λεπτές εκφραστικές γραμμές. Αν και δείχνει πολύ πιο νέα από τα 46 της χρόνια, η Αυστραλή τραγουδίστρια απέχει πια από τον παλιό «πλαστικό» εαυτό της. Oσο για τους άνδρες, αυτοί είναι παραδοσιακά πιο τυχεροί, καθώς ο χρόνος κατά κανόνα τούς κάνει πιο γοητευτικούς.

Και πάλι όμως διαπιστώνει κανείς ότι οι συνήθως ανασφαλείς ηθοποιοί αποφεύγουν να βάψουν τα μαλλιά τους ή να φουσκώσουν τα χαρακτηριστικά τους με Μπότοξ. Μπροστάρης στη γοητεία των γκρίζων κροτάφων είναι -δικαιωματικά- ο νιόπαντρος Τζορτζ Κλούνεϊ, o οποίος στα 53 του εξακολουθεί να θεωρείται ένας από τους πιο ωραίους άνδρες της μεγάλης οθόνης.

Ο επίσης πενηντάρης Τομ Κρουζ, αν και δεν έχει καταφέρει να αντισταθεί στον πειρασμό της βαφής μαλλιών, βλέπει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του να ωριμάζουν πολύ φυσικά και εντυπωσιακά αργά. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, επίσης πενηντάρης, που χάνοντας τα μάγουλα των νιάτων του βλέπει τις μετοχές του ανδρικού σεξαπίλ του να εκτοξεύονται.

Τέλος, ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ, μία ανάσα από τα πενήντα χρόνια του, όσο γκριζάρει τόσο περισσότερο συναρπάζει το γυναικείο κοινό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα