Είχαν σχέδιο να πιάσουν στρατιώτες!

17:40 9/8/2018 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΕίχαν σχέδιο να πιάσουν στρατιώτες!Πέμπτη, Αύγουστος 9, 2018 - 17:36

❱❱ Ο Πάνος Καμμένος εκτιμά ότι ο Ερντογάν έδωσε εντολή για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στον Εβρο

Προσχεδιασμένη ενέργεια με εντολή Ερντογάν ήταν η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται επί έξι μήνες στις φυλακές Αδριανούπολης, εκτιμά ο υπουργός Αμυνας Πάνος

Καμμένος.

Ο Ελληνας υπουργός μίλησε για οργανωμένο σχέδιο προσωπικά από τον Τούρκο πρόεδρο: «Θεωρώ ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη και ήταν μία κίνηση την οποία είχαν ετοιμάσει οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις με εντολή του Ερντογάν, προκειμένου να δημιουργήσουν το περιβάλλον εκείνο για να κάνουν πράξη την ομηρία που θα οδηγούσε στη συναλλαγή με τους οκτώ. Δεν θεωρώ ότι ήταν μια πράξη που έγινε κατά τύχη. Βρήκαν την ευκαιρία, μέσα σε μία νύχτα που είχε χιόνια, σε μία περιοχή δύσκολη, να κάνουν πράξη ένα προσχεδιασμένο σενάριο» υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι η σύλληψή τους είναι ένα θέμα που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και την Τουρκία διότι, όπως σημείωσε, «η Τουρκία είναι μια χώρα που έχει σχέση και με το ΝΑΤΟ και με την Ευρωπαϊκή Ενωση».

Σε ό,τι αφορά το Σκοπιανό, ο Πάνος Καμμένος επέμεινε στη διαφωνία του με τη Συμφωνία των Πρεσπών και υποστήριξε ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν έρθει στη Βουλή η συμφωνία μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ.

Ο υπουργός Αμυνας τόνισε: «Θα πάω στον Παυλόπουλο, θα αποσύρω την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση πριν γίνει η ψηφοφορία και θα προκαλέσω άμεσα εκλογές». Πρόσθεσε μάλιστα ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία.

Στον πάτο της πολιτικής

«Βλέποντας πως όλα έχουν τελειώσει και πως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. σύντομα θα βρεθούν στον πάτο της πολιτικής λήθης, βγήκε να δηλώσει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Ο Π. Καμμένος νομίζει πως απευθύνεται σε ακροατήριο ψεκασμένων» σχολίασε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης όσα είπε ο κ. Καμμένος για το Σκοπιανό.

Keywords
Τυχαία Θέματα