Εγινε περδίκι και βγαίνει στο... αντάρτικο η αγαπημένη γιαγιά της τηλεόρασης

SHOWBIZΕγινε περδίκι και βγαίνει στο... αντάρτικο η αγαπημένη γιαγιά της τηλεόρασηςΤετάρτη, Μάρτιος 13, 2019 - 16:42

❱❱ Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η αθυρόστομη γιαγιά της TV Τιτίκα Σαριγκούλη και τώρα ετοιμάζεται να γίνει... αντάρτισσα, στη νέα ταινία του Γιώργου Παπαθεοδώρου!

Η «Espresso», μία μέρα προτού η ηθοποιός ολοκληρώσει τη θεραπεία της για το βαρύ κρυολόγημα που την ταλαιπωρούσε, την επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο Ελπίς, όπου νοσηλευόταν όλη την περασμένη εβδομάδα.

«Ολα καλά, ευχαριστώ

τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε να μάθει για την υγεία μου» μας λέει η ηθοποιός κρατώντας στα χέρια της την εφημερίδα μας, που πρώτη δημοσίευσε ρεπορτάζ για την ασθένειά της, και με χαρά δέχεται να μας μιλήσει για τον ρόλο της στη νέα ταινία όπου πρωταγωνιστεί: «Τώρα και πάλι δουλειά! Θα συνεχίσω τα γυρίσματα της ταινίας του Γιώργου Παπαθεοδώρου με τον τίτλο “Ciao Italia”, στην οποία υποδύομαι μια αντάρτισσα» αναφέρει. Πρόκειται για μια σουρεαλιστική κωμωδία, με θέμα την κρίση στην Ευρώπη και στη χώρα μας, που οδηγεί πέντε νεαρά κορίτσια να κάνουν μια ληστεία με τη βοήθεια μιας γηραιάς αντάρτισσας.

Στα πόδια τους όμως μπλέκεται ένας αστυνομικός... απομεινάρι της παλιάς Βασιλικής Χωροφυλακής, ο οποίος βγάζει πολύ γέλιο με τα καμώματά του και τον υποδύεται ο αγαπημένος ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης!

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα