Ξέσπασε ο Καρατζιάς μετά την τέταρτη διάρρηξη μέσα σε έναν χρόνο του θεάτρου Vault

SHOWBIZΞέσπασε ο Καρατζιάς μετά την τέταρτη διάρρηξη μέσα σε έναν χρόνο του θεάτρου Vault Τετάρτη, Μάρτιος 13, 2019 - 16:39

❱❱ Σε απόρθητο... φρούριο ετοιμάζεται να μετατρέψει το θέατρό του ο Δημήτρης Καρατζιάς!

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Χθες τα ξημερώματα άγνωστοι «χτύπησαν» για τέταρτη φορά -τρίτη τον τελευταίο μήνα- τον πολυχώρο Vault, σπάζοντας ακόμα μία φορά την τζαμαρία, παρότι χτυπούσε ο συναγερμός.

«Είναι αστείο πια. Και να θες να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία,

τώρα πια δεν μπορείς. Θα πάρουμε όλα τα μέτρα. Κάμερες ασφαλείας στις τζαμόπορτες, σιδεριές στις πόρτες, όλα αυτά που θέλαμε να αποφύγουμε, δυστυχώς θα τα κάνουμε, προκειμένου να προφυλαχθούμε» λέει στην «Espresso» ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και υπεύθυνος του θεάτρου, ο οποίος προσθέτει: «Εμείς μένουμε πάρα πολύ κοντά στο θέατρο, οπότε, όπως καταλαβαίνετε, σε τέσσερα λεπτά ήμασταν εκεί και ύστερα από πέντε λεπτά εκεί ήταν και η Αστυνομία.



Αλλά τι να κάνουν οι άνθρωποι; Επειδή το θέατρο είναι σε μια κατοικημένη περιοχή, με το που χτύπησε ο συναγερμός, οι διαρρήκτες πρόλαβαν και άρπαξαν ό,τι βρήκαν και έφυγαν. Κάτι μπουκάλια, δηλαδή, πήραν μόνο από το μπαρ. Στο ταμείο δεν υπήρχαν ούτε κέρματα. Ωστόσο, έσπασαν την τζαμαρία» αναφέρει, χωρίς να καταφέρνει να κρύψει τον εκνευρισμό του για το θράσος κάποιων που επιμένουν να «χτυπούν» έναν χώρο πολιτισμού.

Παρ' όλα αυτά, η παράσταση «Χορεύοντας στο σκοτάδι» -που ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο- παίχτηκε κανονικά χθες το βράδυ. «Εννοείται ότι όλες μας οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά» ενημέρωσε μέσω facebook ο κ. Καρατζιάς το κοινό του, αμέσως μετά το δυσάρεστο συμβάν, εξιστορώντας, ακόμα μία φορά, λεπτομέρειες για το «χτύπημα» των διαρρηκτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα