«Έφυγε» ο ηθοποιός Κώστας Μπακάλης

SHOWBIZ«Έφυγε» ο ηθοποιός Κώστας ΜπακάληςΔευτέρα, Φεβρουάριος 12, 2018 - 16:43

❱❱ Έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου και μόλις χθες είδε το φως της δημοσιότητας η δυσάρεστη είδηση.

Ο ηθοποιός Κώστας Μπακάλης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αναπνευστικό του και μάλιστα ο γιατρός του είχε απαγορεύσει να καπνίζει, άφησε την τελευταία του

πνοή ξαφνικά, σε ηλικία 76 χρόνων.

Υπήρξε πολύ αγαπητός ανάμεσα στους συναδέλφους του, οι οποίοι μιλούν για έναν πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπο, που είχε μονίμως ζωγραφισμένο το χαμόγελο στα χείλη του.

Μάλιστα, πολλοί ήταν οι συνάδελφοί του που δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως για την απώλεια και στενοχωρήθηκαν που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην κηδεία του, η οποία έγινε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου από το Kοιμητήριο Αμαρουσίου.

Τραγικές φιγούρες, η σύζυγός του, με την οποία μοιράστηκε μια ζωή, και τα δύο παιδιά τους, μια κόρη κι ένας γιος, που τον λάτρευαν. Ο Κώστας Μπακάλης, ο οποίος γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1942, έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του σε ταινίες όπως οι «Λούφα και παραλλαγή», «Τροχονόμος Βαρβάρα» και «Βασικά καλησπέρα σας», σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές, οι περισσότερες στη Δημόσια Τηλεόραση στις δεκαετίες του ’70 και του ’80, αλλά και στις σειρές «Μικρομεσαίοι» του Mega και «Φόβος και πάθος» του ΑΝΤ1.

Κώστας ΜπακάληςΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα