Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

07:45 5/1/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΤρίτη 5 Ιανουαρίου 2016Τρίτη, Ιανουάριος 5, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Να είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τον σύντροφό σας, ο οποίος θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνει και εντυπωσιάστε τον, παίρνοντας πρωτοβουλίες. Προσέξτε να μη γίνετε η αιτία να δημιουργηθεί παρασκήνιο σε βάρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε τις αποφάσεις σας, αφού πρώτα μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά. Η εριστική στάση ορισμένων προσώπων δεν θα σας αφήσει να κάνετε υποχωρήσεις. Αν είστε εγκρατείς στις σπατάλες,

θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε αρκετά εύκολα στις υποχρεώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε, γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεων. Διαπραγματευτείτε τους οικονομικούς όρους σε μια νέα εργασία που έχετε κατά νου. Αφήστε για λίγο τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μην έχετε μονίμως την τάση να σπρώχνετε τα πάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιες φορές ακόμη και οι καθυστερήσεις γίνονται για κάποιο λόγο, όχι απαραίτητα κακό. Μην ξεχνάτε ότι η τύχη δεν πρόκειται να σας αφήσει να βγείτε ζημιωμένοι. Κάντε ένα βήμα παραπάνω, για να αναθερμάνετε μια φιλία χρόνων.

ΛΕΩΝ: Ακόμη και αν έχετε σαν θεωρία σας ότι όλα χρειάζονται λίγη ώθηση, πάντα υπάρχει η εξαίρεση στον κανόνα. Μην πιέζετε συνέχεια τα αγαπημένα σας άτομα, γιατί δεν θα το ανεχτούν για πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε κατανόηση στις απαιτήσεις των άλλων και θα δείτε ότι δεν είναι τόσο παράλογες. Αφεθείτε σε παιχνίδια με τον σύντροφό σας και θα απαλλαγείτε από το άγχος. Επιβάλλεται να περάσετε τη σημερινή μέρα με αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Οι σπασμωδικές κινήσεις θα απομακρύνουν ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται. Ζήστε την καθημερινότητα και απελευθερωθείτε από ανασφάλειες. Μοιραστείτε μια άλλη μέρα τη γνώμη σας, για να μην προκληθούν εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να γνωρίσετε περισσότερο αυτούς που σας περιβάλλουν, ανοιχτείτε απέναντί τους. Οι νέες προκλήσεις προϋποθέτουν καινούργιες στρατηγικές. Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε δώστε στον εαυτό σας το περιθώριο να κάνει και λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια μικρή απομόνωση είναι απαραίτητη για να ανακτήσετε την ηρεμία σας. Μην είστε αυστηροί με τα λάθη που κάνετε, γιατί από αυτά θα μάθετε. Δείξτε ψυχραιμία σε διαφωνίες που έχετε με οικογενειακά πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε πιο αντικειμενικοί και πρακτικοί, αφήστε την ειλικρίνεια να σας οδηγήσει και μάθετε να είστε αληθινοί, χωρίς να εκτίθεστε. Οι καβγάδες δεν οδηγούν πουθενά, αλλά προκαλούν μόνο προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλές φορές νιώθετε έντονα την ανάγκη να πείτε και να κάνετε περισσότερα από όσα σας ζητούν οι άλλοι, αφήνοντας έτσι ακάλυπτα τα προσωπικά θέματά σας, ενώ παράλληλα βγάζετε πολύ εύκολα συμπεράσματα και αυτό σας κάνει να χαλάτε τις ισορροπίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποδράστε από την καθημερινότητα, κάνοντας μια βόλτα μόνοι ή με παρέα. Απαλλαγείτε από εξωτερικές επιδράσεις και βάλτε τα δυνατά σας για να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας και να τις καλύψετε. Μην απογοητεύσετε με τα λόγια σας αυτούς που στηρίζονται σε εσάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα