Ο Σίλβιο «πάρκαρε» την Πασκάλε

ΚΟΣΜΟΣΟ Σίλβιο «πάρκαρε» την ΠασκάλεΤρίτη, Οκτώβριος 6, 2015 - 13:33

Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» της σχέσης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τη Φραντσέσκα Πασκάλε

Η απόφαση του πρώην πρωθυπουργού να της αγοράσει δική της βίλα, στην οποία αναμένεται να μετακομίσει σύντομα για να μείνει μόνη της, έδωσε τροφή στις κακές γλώσσες, που κάνουν λόγο για «αποχαιρετιστήριο» δώρο του Καβαλιέρε. Αλλοι την μεταφράζουν ως μια απέλπιδα προσπάθεια εκείνου να απαλλαγεί από τον ασφυκτικό κύκλο των «αυλικών» που περιτριγυρίζουν την «αρραβωνιαστικιά» του.

Επισήμως τουλάχιστον,

ο Μπερλουσκόνι φέρεται ότι θέλει να μετατρέψει ξανά το Αρκορε σε αρχηγείο του κόμματός του. Γι' αυτό, όπως δημοσίευσε τις προάλλες η «Corriere» χωρίς ποτέ να διαψευστεί, αγόρασε τη βίλα «Τζιαμπέλι» στην Καζέτανόβο, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το Αρκορε. Η οικία ανακαινίζεται και η Φραντσέσκα Πασκάλε αναμένεται να μετακομίσει όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Απόσταση
Κάποιο μιλούν για ενδεχόμενο χωρισμό του ζευγαριού, στα... πρότυπα του διαζυγίου με την πρώην σύζυγό του Βερόνικα Λάριο. Ο Σίλβιο είχε χαρίσει στη Λάριο τη βίλα «Μπελβεντέρε», στο Μακέριο, αλλά εκείνη προτίμησε τελικά τα 1.400.000 ευρώ διατροφή τον μήνα, καθώς τα έξοδα συντήρησης της βίλας ξεπερνούσαν τα 2.000.000 ευρώ ετησίως.

Αλλοι κάνουν λόγο για «παρκάρισμα» της Πασκάλε σε απόσταση ασφαλείας. Οπως αναφέρει δεικτικά ο ιταλικός Τύπος, θα πάρει μαζί της τη σκυλίτσα Ντουντού και όλους τους «αυλικούς» της. Είναι ο «μαγικός κύκλος», όπως τον αποκαλούν, που φέρεται ότι έχει κουράσει τον Μπερλουσκόνι. Στενοί συνεργάτες της Πασκάλε παρενέβαιναν για να επηρεάσουν τις αποφάσεις του, ενώ τους καταλογίζεται επίσης η ευθύνη για τις διαρροές, οι οποίες τους τελευταίους μήνες έβλαψαν τη δημόσια εικόνα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού.

Keywords
Τυχαία Θέματα