Διπλό τραγικό παιχνίδι της μοίρας

18:31 3/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ μητέρα του δράστη είχε σκοτωθεί σε παρόμοιο τροχαίο πριν από χρόνιαΔιπλό τραγικό παιχνίδι της μοίραςΤετάρτη, Ιανουάριος 3, 2018 - 18:30

❱❱ Ενα ρόδι για γούρι είχε αγοράσει ο λαχειοπώλης που παρασύρθηκε στα Χανιά από αγροτικό λίγο πριν μπει το νέο έτος

Από την
Εύα Παπαδάτου

Τραγικές ιστορίες κρύβονται πίσω από τον εφιαλτικό θάνατο του λαχειοπώλη, που παρασύρθηκε από αγροτικό φορτηγάκι στα Χανιά

λίγα λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου και εγκαταλείφθηκε από τον 44χρονο ασυνείδητο οδηγό.

Ο άτυχος 65χρονος είχε μόλις βγει από ένα μίνι μάρκετ, απ' όπου αγόρασε ένα ρόδι για το γούρι του 2018! Αίσθηση, όμως, προκαλεί και η αποκάλυψη ότι ο δράστης του δυστυχήματος είχε χάσει πριν από χρόνια τη μητέρα του σε παρόμοιο τροχαίο!

Το δυστύχημα έγινε λίγα λεπτά πριν από την αλλαγή του έτους, στις 23.32 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στην περιοχή της Παρηγοριάς, στον Κλαδισό. Ο λαχειοπώλης παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε ο 44χρονος και εκτινάχθηκε πολλά μέτρα μακριά με αποτέλεσμα να διαμελιστεί. Ο οδηγός, που σύμφωνα με τον δικηγόρο του είχε μαζί του τον μικρό γιο του και πήγαιναν στο σπίτι τους για να κάνουν ρεβεγιόν, συνέχισε τον δρόμο του αφήνοντας το θύμα αιμόφυρτο στην άσφαλτο!

Ομως, οι Αρχές, που κινητοποιήθηκαν άμεσα, είχαν σύντομα στα χέρια τους υλικό από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που πρόδιδαν την ταυτότητά του. Το ασημί αγροτικό εντοπίστηκε και ξεκίνησαν οι έρευνες για τη σύλληψη του ιδιοκτήτη του. Οπως υποστήριξε ο δικηγόρος του 44χρονου, ο πελάτης του επέστρεψε λίγο μετά στον τόπο του δυστυχήματος για να δει τι συνέβη, αλλά η αντίδραση του παιδιού του, που έκλαιγε, και το σοκ που υπέστη ο ίδιος μόλις αντίκρισε διαμελισμένο το θύμα του τον έκαναν να εγκαταλείψει το σημείο.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του δικηγόρου, το μυαλό του εντολέα του θόλωσε, καθώς επανήλθαν οι φρικτές μνήμες από το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στη μητέρα του πριν από χρόνια.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι τις επόμενες ώρες ο 44χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, θα θέσει τον εαυτό του στη διάθεση των Αρχών για να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Ομως, το τραγικό παιχνίδι της μοίρας δεν έχει τέλος για τον άμοιρο λαχειοπώλη, καθώς η σορός του παραμένει στα αζήτητα αφού δεν είχε δική του οικογένεια και οι Αρχές αναζητούν τους πιο κοντινούς συγγενείς του για να την παραλάβουν για την ταφή!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα