«Δηλητήριο» για τον Tζo Τζάκσον

18:00 9/7/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣ«Δηλητήριο» για τον Tζo ΤζάκσονΔευτέρα, Ιούλιος 9, 2018 - 18:00

❱❱ Ο γιατρός που σχετίστηκε με τον θάνατο του βασιλιά της ποπ κατηγορεί τον νεκρό πατέρα του τραγουδιστή

«Ελπίζω ο Τζο Τζάκσον να βρει λύτρωση στην κόλαση»! Αυτό είναι μόνο ένα δείγμα από τα σκληρά λόγια που είπε για τον πατέρα του Μάικλ Τζάκσον, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, ο γιατρός που έμεινε τέσσερα χρόνια στη φυλακή, διότι κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία ότι άθελά του προκάλεσε τον θάνατο του βασιλιά της ποπ.

Ο δρ Κόνραντ Μάρεϊ, μεταξύ άλλων, κατηγορεί τον Τζο Τζάκσον ότι «ευνούχισε χημικά τον Μάικλ για να διατηρήσει τη λεπτή φωνή του».

«Ο Τζο Τζάκσον ήταν για τα παιδιά του ένας από τους χειρότερους πατεράδες στην Ιστορία» ακούγεται να λέει ο Μάρεϊ σε βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα The Blast. «Η βαναυσότητα που έζησε ο Μάικλ στα χέρια του πατέρα του, κυρίως το γεγονός ότι τον υπέβαλε σε χημικό ευνουχισμό για να διατηρήσει τη φωνή του, δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια» ανέφερε ο γιατρός. «Δεν θα ρίξω ούτε ένα δάκρυ για τον θάνατο αυτού του σκληρού και κακού ανθρώπου» αναφέρει και προσθέτει: «Συνηθίζεται να λέγονται καλά λόγια όταν πεθαίνει κανείς, αλλά εγώ ελπίζω ότι ο Τζο Τζάκσον θα βρει λύτρωση στην κόλαση».

Μετά τις δηλώσεις του Μάρεϊ, η οικογένεια του Τζο Τζάκσον φέρεται ότι έχει εξοργιστεί και, όπως υποστηρίζει το Radar Online, έχει ήδη απευθυνθεί στους δικηγόρους της για να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα. Περισσότερο από όλους φαίνεται ότι έχει επηρεαστεί η Πάρις Τζάκσον, η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι λίγο μετά τον θάνατο του παππού της κάποιος θέλει να καταστρέψει την υστεροφημία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα