«Διλήμματα» για πρώην ζευγάρι του «Power of love»

TV GOSSIPΠολυχρονοπούλου και Αρβανίτης στις ιστορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε» με την Καινούργιου«Διλήμματα» για πρώην ζευγάρι του «Power of love»Τετάρτη, Αύγουστος 21, 2019 - 16:36

❱❱ Από το «Power of love» στα «Διλήμματα» της Κατερίνας Καινούργιου!

Ο Φίλιππος Αρβανίτης βρήκε την επαγγελματική ευκαιρία που αναζητούσε στην τηλεόραση, μετά τη συμμετοχή του στο reality του Σκάι, συμμετέχοντας ως ηθοποιός στη δημοφιλή στήλη της εκπομπής «Ευτυχείτε», με τις οπτικοποιημένες ιστορίες των τηλεθεατών.

Την

αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open, αναφέροντας, μάλιστα, ότι δεν θα είναι μόνος στο... εγχείρημα, αλλά με την Ελενα Πολυχρονοπούλου, με την οποία έγινε ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι, αλλά χώρισαν λίγο μετά.

Αριστες σχέσεις

«Το είχαμε συζητήσει με την Ελενα και μέσα στο παιχνίδι όταν ήμασταν ότι θα ήταν πολύ ωραίο να παίζουμε σε κάποιο σίριαλ ή σε κάτι αντίστοιχο μαζί. Σίγουρα, το να δουλεύουμε μαζί θα είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο» είπε με τη χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

Οπως φαίνεται, το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις και δεν αποκλείεται, μάλιστα, να είναι η Ελενα εκείνη που πρότεινε τον Φίλιππο στην παραγωγή της εκπομπής, καθώς η ίδια ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες των καθημερινών ιστοριών που προβάλλονταν από την εκπομπή για δύο ολόκληρα χρόνια, την περίοδο δηλαδή πριν δηλώσει συμμετοχή στο reality του Σκάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα