Διέρρηξαν το Ι.Χ. της Λόλας Νταϊφά μέρα μεσημέρι στην καρδιά της Αθήνας

SHOWBIZΤο περιστατικό που αναστάτωσε τη Λόλα ΝταϊφάΔιέρρηξαν το Ι.Χ. της Λόλας Νταϊφά μέρα μεσημέρι στην καρδιά της ΑθήναςΤετάρτη, Δεκέμβριος 20, 2017 - 14:40

❱❱ Οι κλέφτες πήραν από το πορτμπαγκάζ ένα ακριβό laptop, που μόλις είχε αγοράσει η «σιδηρά κυρία» του Star

Θύμα κλοπής έπεσε η Λόλα Νταϊφά μέρα μεσημέρι! Η σύμβουλος Επικοινωνίας του Star πριν από λίγες ημέρες είχε μια δυσάρεστη εμπειρία στο κέντρο

της Αθήνας, όταν κλέφτες έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου της και διέρρηξαν το πορτμπαγκάζ, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας ακριβός φορητός υπολογιστής, τον οποίο είχε μόλις αγοράσει... Μάλιστα, είχε πάνω του και τη σχετική απόδειξη αγοράς.

Το γεγονός στενοχώρησε πολύ τη «σιδηρά κυρία» των δημοσίων σχέσεων, αλλά κυρίως την εξόργισε, καθώς το περιστατικό έλαβε χώρα όχι στο αφώτιστο στενό κάποιας γειτονιάς της πόλης, αλλά στην καρδιά της Αθήνας, στη συμβολή των οδού Ομήρου και Σταδίου! Ειρωνεία; Η κυρία Νταϊφά μιλώντας με φίλες της την ημέρα του συμβάντος αναρωτιόταν αν επιστρέφοντας να πάρει το αυτοκίνητό της θα έβρισκε κλήση στο παρμπρίζ ή, ακόμη χειρότερα, φοβόταν ότι μπορεί να το είχε σηκώσει ο γερανός!

Επιστρέφοντας, λοιπόν, παρατήρησε αρχικά το σπασμένο τζάμι και σοκαρίστηκε... Ρώτησε τους περαστικούς αν είχε δει κάποιος κάτι, αλλά μάταια. Κάλεσε λοιπόν την Αστυνομία, που την ενημέρωσε ότι οι δράστες είναι μέλη οργανωμένης σπείρας, η οποία με ειδικό μηχάνημα ανιχνεύει σε χρόνο-ρεκόρ χρήματα, χρυσαφικά, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και γκάτζετ τελευταίας τεχνολογίας. Τότε, η κυρία Νταϊφά ρώτησε τους αστυνομικούς πού βρίσκονται αυτές οι παράνομες αγορές κλοπιμαίων, μήπως καταφέρει να εντοπίσει το ακριβό μηχάνημα που μόλις είχε αγοράσει, και εκείνοι της απάντησαν ότι το πιθανότερο σενάριο ήταν να έχει πωληθεί ήδη σε κάποιον για 50 ευρώ! Της ανέφεραν, επίσης, ότι είναι τέτοιο το θράσος των παραβατών πλέον, που πρόσφατα έκλεψαν και αυτοκίνητο παρκαρισμένο κοντά στη Βουλή!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα