Διακοπές made in Greece για τη sexy Καρντάσιαν της Βραζιλίας

SHOWBIZΓαμήλιο ταξίδι στα ελληνικά νησιάΔιακοπές made in Greece για τη sexy Καρντάσιαν της ΒραζιλίαςΔευτέρα, Μάιος 15, 2017 - 15:24

Η Γκαμπριέλ Κορτάτ κάνει ταξίδι του μέλιτος σε Μύκονο και Σαντορίνη

Μια «καυτή» Βραζιλιάνα με αναλογίες Κιμ Καρντάσιαν βάζει... φωτιά στα ελληνικά νησιά! Η σχεδιάστρια μόδας και μοντέλο Gabrielle Cortat βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στη χώρα μας, όπου πραγματοποιεί το γαμήλιο ταξίδι της.



Η σέξι Βραζιλιάνα παντρεύτηκε πρόσφατα τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον γοητευτικό Ντιομέντες, κι έκαναν μαζί το υπερατλαντικό ταξίδι για να γνωρίσουν τις ομορφιές της Ελλάδας. Η καλλονή, που μοιάζει στη χυμώδη Κιμ Καρντάσιαν, διαθέτει όλο το πακέτο.

Οι εκρηκτικές αναλογίες της κερδίζουν τα βλέμματα, είτε επισκέπτεται την Ακρόπολη είτε τον αρχαιολογικό χώρο στο Σούνιο ή λικνίζεται σε λάτιν ρυθμούς στην Ψαρού της Μυκόνου, λίγο προτού πέσει για μια βουτιά στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Τις τελευταίες μέρες το όμορφο ζευγάρι έχει «ρίξει άγκυρα» στη Σαντορίνη, όπου -όπως φαίνεται- έχει ξετρελαθεί με τις ομορφιές του νησιού, ανάμεσά τους και το διάσημο, ανά τον κόσμο, ηλιοβασίλεμα.

Με τον Διομήδη

Η ίδια αλλά και ο σύζυγός της, ο οποίος έχει βαπτιστεί με ελληνικό όνομα (σ.σ.: Διομήδης), ανεβάζουν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, διαφημίζοντας τις ομορφιές της χώρας μας, αλλά και δηλώνοντας στους διαδικτυακούς φίλους τους πόσο ερωτευμένοι είναι. Βεβαίως, το ερώτημα που τίθεται είναι αν κανείς μπορεί να προσέξει τα υπέροχα τοπία της Σαντορίνης και της Μυκόνου, τα οποία λειτουργούν σαν φόντο στις φωτογραφίες της, όταν η Βραζιλιάνα καλλονή εμφανίζεται φορώντας καυτό σορτσάκι και σούπερ σέξι μπικίνι!

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα