Δεν θα αφήσουν ούτε δολάριο στα παιδιά τους

19:43 7/3/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΔεν θα αφήσουν ούτε δολάριο στα παιδιά τουςΤετάρτη, Μάρτιος 7, 2018 - 19:43

❱❱ Ο Αστον Κούτσερ και η σύζυγός του Μίλα Κούνις δεν πρόκειται να αφήσουν στα παιδιά τους ούτε ένα δολάριο για να τα παρακινήσουν να τα καταφέρουν με τις δικές τους δυνάμεις.

Μιλώντας στη διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του Νταξ Σέπαρντ Armchair Expert ο Κούτσερ αποκάλυψε ότι το ζευγάρι θα χαρίσει όλα τα χρήματά του σε φιλανθρωπικές οργανώσεις μετά τον θάνατό του.

«Δεν έχω ανοίξει τραπεζικούς λογαριασμούς για τα παιδιά μας» είπε ο Αμερικανός

ηθοποιός αναφερόμενος στην κόρη του Γουάιτ και στον γιο του Ντιμίτρι. Εσπευσε, όμως, να διευκρινίσει ότι δεν θα τα αφήσει στην... ψάθα, αλλά θα τα βοηθήσει να ξεκινήσουν μια δική τους δουλειά. «Αν θελήσουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και έχουν καλό επιχειρηματικό πλάνο, τότε θα επενδύσω σε αυτό» ξεκαθάρισε ο Κούτσερ, προσθέτοντας ότι ελπίζει με αυτή του τη στάση να δώσει κίνητρα στα παιδιά του να εργαστούν σκληρά για να διατηρήσουν όσα έχουν αποκτήσει οι γονείς τους.

Μάλιστα, για να τους μάθουν «τι αξία έχει το ένα δολάριο» και για να μην τα κακομαθαίνουν, η Κούνις και ο Κούτσερ αποφάσισαν να μην τους κάνουν χριστουγεννιάτικα δώρα. «Τα μικρά παιδιά δεν εκτιμούν τα δώρα, απλά περιμένουν να πάρουν πράγματα» σημείωσε η Κούνις.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα