Δευτέρα 24/3/2014

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 24/3/2014Δευτέρα, Μάρτιος 24, 2014 - 11:51

ΚΡΙΟΣ: Τα ενδιαφέροντά σας πληθαίνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε πιο δημιουργικοί. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό πριν νιώσετε πλήξη και βρείτε χρόνο για τους φίλους σας. Ο τομέας των σχέσεών σας θα είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα.


ΤΑΥΡΟΣ: Η ανάγκη αμεσότητας της συντροφιάς και μια ευαισθησία από την πλευρά σας σε αντιδράσεις τρίτων, που προφανώς δεν θα σας αρέσουν ή θα σας ενοχλήσουν, θα είναι η αιτία για τη συμπεριφορά σας, που στα μάτια των άλλων θα δείχνει αντιφατική.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οσο δύσκολο κι

αν σας είναι, επιβάλλεται να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας αυτή την εποχή και να περισώσετε όσες περισσότερες μπορείτε. Κάνετε μια νέα αρχή, αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι για αμοιβαίες υποχωρήσεις, αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις θα έχουν τον πρώτο ρόλο, γι' αυτό καλό θα ήταν να απέχετε από συζητήσεις, καθώς η ασυνεννοησία που θα επικρατεί θα οδηγεί τόσο εσάς όσο και τους άλλους σε λανθασμένα συμπεράσματα.


ΛΕΩΝ: Κάντε ξεκαθαρίσματα προκειμένου να καταλάβετε καλύτερα τα συναισθήματά που νιώθετε για τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Τα γεγονότα σάς θέλουν δυνατούς και πιο τολμηρούς, ώστε να αντέξετε την αλήθεια ακόμα και στην πιο σκληρή της μορφή.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο δυναμισμός και η αγωνιστικότητά σας δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν, όμως οι άλλοι θα απαιτήσουν με κάθε τρόπο την προσοχή σας ή τη συμμετοχή σας στα δικά τους ζητήματα και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να αγνοήσετε.


ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξει αποκατάσταση του τεταμένου κλίματος στο περιβάλλον σας και θα μπορέσετε πλέον με ψυχραιμία να πλησιάσετε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, τα οποία λόγω της άστατης ψυχολογικής σας συμπεριφοράς είχατε απομακρύνει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα αφορούν συμφέροντα άλλων, γιατί θα εξακολουθούν να υπάρχουν άτομα που απέναντί σας θα είναι ανταγωνιστικά και δεν είναι υποχρεωμένα να συμφωνούν με τη δική σας λογική.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη συντηρήσετε συναισθηματικές ανισορροπίες που θα αναμοχλεύσουν ευαισθησίες, συγκινήσεις και προσωπικές σας ανάγκες. Δείτε την αλήθεια πιο άμεσα και πρακτικά, μέσα από την εκδήλωση των διάφορων γεγονότων.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντικειμενικότητα και ευθυκρισία χρειάζεται να δείξετε για να λύσετε τις διαφορές και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στις σχέσεις σας. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη κι εσείς θα έχετε μια περίεργη απροθυμία να δείξετε κατανόηση προς τους άλλους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αιφνιδιαστείτε από τη συμπεριφορά ορισμένων φίλων σας, ενώ θα υποχρεωθείτε να ανανεώσετε κάποιες σκέψεις σας για μια σημαντική σας σχέση. Κινηθείτε προσεκτικά και προνοητικά για να ξεπεράσετε τα εμπόδια, αλλά και να προβλέψετε εγκαίρως τις παγίδες.


ΙΧΘΥΕΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα συνεχίσει να επηρεάζει μοιραία τις σχέσεις σας. Επειδή διανύετε μια εποχή που βρίσκετε αυτούς που σας αφορούν ανεδαφικούς και αρκετά θεωρητικούς, πρέπει να βρείτε τρόπο να συνεργαστείτε και να τα βρείτε μαζί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα