Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015Δευτέρα, Ιανουάριος 19, 2015 - 09:05

ΚΡΙΟΣ: Δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους, ιδίως στον χώρο της εργασίας σας, και αλλάξτε τη νοοτροπία του δυνατού, που σας χαρακτηρίζει. Για να ισορροπήσετε βρεθείτε με ένα άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει. Κάποια επαγγελματικά ανοίγματα που δεν έχετε καλοσκεφτεί θα σας κάνουν επιφυλακτικούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να συνεργαστείτε μόνο με άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης σας. Δείτε φίλους και μην περάσετε το βράδυ σας, κλεισμένοι στο σπίτι

βλέποντας τηλεόραση. Καταπιαστείτε με κάτι πρακτικό που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Αφεθείτε στην καθημερινότητα και ξεκουράστε νου και σώμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε στο μέλλον και μην μένετε κολλημένοι σε παρελθούσες καταστάσεις. Αφήστε τον χρόνο να λειτουργήσει και μην κάνετε επιθετική πολιτική. Πίσω από τη διακριτικότητα και τις αντιδράσεις ενός συναδέρφου κρύβεται δόλος. Στις σχέσεις που έχετε με ηλικιωμένους συγγενείς να είστε λιγότερο νευρικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι απόψεις σας θα συζητηθούν πολύ, αλλά δεν θα σχολιαστούν αρνητικά. Επειδή σας αρέσει να είστε αποφασιστικοί στον ερωτικό τομέα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε γρήγορες και λανθασμένες αποφάσεις. Μην πείτε πράγματα που δεν έχουν βάση και δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τα στηρίξετε.

ΛΕΩΝ: Δείτε μια σχέση που υπάρχει στον ορίζοντα από μια οπτική γωνία περισσότερο φιλική. Αν θέλετε να ξεφύγετε από την ανία που σας προκαλούν γνωστά σας πρόσωπα, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σας ακούστε τι έχουν να σας πουν όλες τις πλευρές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιλέξτε να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας ευχαριστεί προκειμένου να δώσετε χρώμα στην καθημερινή σας ζωή. Επιλύστε όσο γίνεται πιο σύντομα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, γιατί όσο τα αφήνετε εκκρεμή τόσο πιο πολύ θα τείνουν να γίνουν το μόνιμο θέμα που θα σας απασχολεί.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί η πίστη που έχετε προς τους συνεργάτες σας να κάνει θαύματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις που δίνετε μεταξύ σας. Ο,τι θέλετε να πείτε εκφράστε το με ευγενικό τρόπο. Αν βρίσκεστε σε μεταβατική περίοδο με τον σύντροφό σας, μην ψάχνετε να βρείτε αιτίες για να πληγώσετε ο ένας τον άλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για την επίτευξη των προσωπικών και των επαγγελματικών σας στόχων πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή τα μέσα που διαθέτετε. Δεν είναι φρόνιμο να μεταφέρετε την πίεση και τον εκνευρισμό της δουλειάς σας στον οικογενειακό σας χώρο. Πριν δώσετε τα χέρια σε μια συνεργασία πρέπει να προβληματιστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σταματήστε να φέρεστε εγωιστικά και επιτρέψτε σε ένα φίλο σας να πει την άποψή του. Δείξτε ευσυνειδησία και δημιουργικότητα προκειμένου να εδραιώσετε τη θέση σας στην εργασία. Μην καταβάλλεστε από σκέψεις που το μόνο που κάνουν είναι να σας προκαλούν άγχος και ανασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε ό,τι αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάντε πιο προσεκτικές επιλογές και κινήσεις. Τολμήστε να πείτε αυτά που θέλετε έξω από τα δόντια, γιατί όταν προσποιείστε δεν είστε ο εαυτός σας. Ομως, επειδή τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, φροντίστε να είστε προσεκτικοί σε αυτά που διαδίδετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην πλήττετε βρείτε τρόπους να περνάτε κάποιο χρόνο εποικοδομητικά. Χρησιμοποιήστε τη λογική που διαθέτετε για να λύσετε κάποια προβλήματα που σας ταλανίζουν. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας, όμως μην είστε υπερβολικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν κάνετε πρακτικές κινήσεις, θα αποφύγετε να γεμίσετε φόβο και άγχος. Βρείτε ψυχική ικανοποίηση στις συναναστροφές με τους φίλους σας ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αλλαγές που θέλετε, αλλά και αυτές που δεν περιμένετε, θα φτάσουν στον επαγγελματικό σας χώρο και θα είναι για καλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα