Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 18 Απριλίου 2016Δευτέρα, Απρίλιος 18, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Με πρακτικότητα θα εξαλείψετε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Με εναλλακτικές προσεγγίσεις σε κάποια θέματα θα καταφέρετε να κρατήσετε τις απαιτούμενες αποστάσεις. Περιορίστε τις δυσκολίες κάνοντας ελιγμούς, αλλά μένοντας πιστοί στις θέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και είστε αποφασισμένοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη. Η δυναμική τροπή που θα πάρει η ζωή σας δικαιολογεί το γιατί δεν μπορείτε να νιώσετε χαλαροί. Φροντίστε να βρείτε νέες προοπτικές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής

σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακατατάξεις και αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο εκτιμάτε τις καταστάσεις θα σας τονώσουν και θα σας προσφέρουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε. Η καταπίεση που σας ασκούν οι άλλοι σας κάνει να δυσανασχετείτε και να αντιδράτε έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να βγάλουν οι άλλοι τις μάσκες τους δώστε πρώτοι εσείς το παράδειγμα. Επιβάλλεται να είστε εγκρατείς, εφόσον έχετε να ανταποκριθείτε σε διάφορες προκλήσεις. Σε ό,τι αφορά την υλοποίηση ορισμένων επιθυμιών σας, όλα θα λειτουργούν υπέρ σας.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί την ώρα που προσπαθείτε να λύσετε θέματα. Μην είστε εριστικοί με τον σύντροφό σας, ειδικά αν η σχέση σας είναι καινούργια και αδοκίμαστη. Οι εντάσεις μεταξύ σας είναι μεγάλες και θα βγουν αρκετά παράπονα στην επιφάνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρότι ο σύντροφός σας έχει δικά του προβλήματα που τον ταλαιπωρούν, σας συμπεριφέρεται πολύ τρυφερά. Πρέπει λοιπόν κι εσείς να του δείξετε ότι είστε στο πλευρό του και τον στηρίζετε, τώρα που τα επαγγελματικά άγχη του τον έχουν καθηλώσει.

ΖΥΓΟΣ: Θα σας βγει αυθόρμητα ένα μεγάλο παράπονο που θα αφορά το πόσο σας καλύπτουν οι άλλοι. Με υπομονή και ψυχραιμία θα αποφύγετε συγκρούσεις που δεν έχουν και λόγο να υφίστανται, αλλά και να διορθώσετε τα λάθη που αναγνωρίζετε ότι κάνατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι απορροφά την ενέργειά σας. Η πίεση που θα νιώθετε θα σας κάνει να πνίγεστε, αλλά δεν θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα, ώστε να ανησυχήσετε για το μέλλον της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε μεγάλη δυσκολία στο να πάρετε από τους άλλους ενέργεια για να εμψυχωθείτε. Ο προσεκτικός χειρισμός του λόγου θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να βρείτε μαζί κοινές συντεταγμένες για τα μελλοντικά σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανακαλύψτε την όμορφη πλευρά της ζωής και πάρτε μικρές δόσεις ευτυχίας. Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούργιες σχέσεις. Σκεπτόμενοι θετικά θα μπορέσετε να προβείτε και σε επαγγελματικά ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκεφτείτε έξυπνα και αιφνιδιάστε τους άλλους, για να μην μπορούν να κάνουν αλλιώς. Η αλήθεια θα σας κάνει να νιώσετε πιο κατασταλαγμένοι και έτοιμοι να πάρετε τις αποφάσεις σας. Κρατήστε τις αποστάσεις σας για να συγκεντρώσετε όση ψυχική δύναμη μπορείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σας προκαλούν ένταση, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Προσπαθήστε να αποκομίσετε καινούργιες εμπειρίες για να βγείτε κερδισμένοι. Λειτουργήστε με αμεσότητα και πάνω απ' όλα να έχετε πίστη στον εαυτό σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα