Στρώμα «ρουφιάνος»!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτρώμα «ρουφιάνος»! Σάββατο, Απρίλιος 16, 2016 - 15:00

Τα στρώματα των κρεβατιών τα τελευταία χρόνια υπόσχονται ανακούφιση των μυοσκελετικών προβλημάτων, ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, ακόμα και καταπολέμηση του ροχαλητού.

Πλέον η εξέλιξη της τεχνολογίας τους τα καθιστά και επικίνδυνα, αφού ισπανική εταιρία κυκλοφορεί τώρα το... μαρτυριάρικο στρώμα, το οποίο θα ειδοποιεί σε περίπτωση απιστίας. Με κόστος 1.500 ευρώ, οι ψυλλιασμένοι σύζυγοι που λείπουν από το σπίτι για δουλειές ή για άλλους λόγους μπορούν να ελέγχουν τι γίνεται στο συζυγικό κρεβάτι μέσω του

κινητού τους.

Το «έξυπνο» στρώμα, που μπορεί να αγοραστεί με απόλυτη εχεμύθεια, ώστε ο υπό παρακολούθηση σύζυγος να μην πάρει χαμπάρι τις ντετεκτιβίστικες ιδιότητές του, έχει πέντε χρόνια εγγύηση και είναι εξοπλισμένο με 24 αισθητήρες, οι οποίοι εντοπίζουν τυχόν «ύποπτη δραστηριότητα» και ειδοποιούν τον αγοραστή του μέσω ειδικής εφαρμογής στο κινητό. Το σύστημα «Lover Detection System», όπως λέγεται, δημιουργεί τρισδιάστατο χάρτη που παρουσιάζει τις περιοχές του κρεβατιού που δέχονται τις μεγαλύτερες πιέσεις αλλά και τι κινήσεις γίνονται σε πραγματικό χρόνο.

Oι κρυφές «χάρες» του

«Είχαμε αυτήν την ιδέα αφού είδαμε τα ποσοστά απιστίας, σύμφωνα με τα οποία οι Ισπανοί είναι οι πιο άπιστοι της Ευρώπης» εξηγεί ο Χοσέ Αντόνιο Μουίνος, εκπρόσωπος της εταιρίας Durmet. Οπως τονίζει η κατασκευάστρια εταιρία, η εμφάνιση του στρώματος δεν προδίδει σε τίποτα τις κρυφές «χάρες» του, αφού όλο το σύστημα είναι ενσωματωμένο μέσα στα ελατήριά του.

Πάντως το «έξυπνο» στρώμα δεν είναι το πρώτο «εργαλείο» εντοπισμού απίστων. Η εφαρμογή mCouple, που λανσαρίστηκε την περασμένη χρονιά, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να παρακολουθήσουν σχεδόν κάθε λεπτομέρεια της ζωής του συντρόφου τους, αφού δίνει πρόσβαση σε κάθε τηλεφώνημα, μήνυμα και e-mail, αλλά και σε κάθε δραστηριότητα στο Skype και το facebook, και βέβαια στις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο κινητό του. Η διαφορά ωστόσο είναι ότι σε αυτήν την περίπτωση ο σύντροφος πρέπει να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του, ενώ για το στρώμα μπορεί να έχει πλήρη άγνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα