Χλόη Λιάσκου: «Ο Κώστας ήταν ένας θησαυρός»

19:46 6/6/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΧλόη Λιάσκου: «Ο Κώστας ήταν ένας θησαυρός»Πέμπτη, Ιούνιος 6, 2019 - 19:45

❱❱ Συγκλονισμένη η Χλόη Λιάσκου για την απώλεια του Ευριπιώτη, που υπήρξε γαμπρός της

Το δικό της «αντίο» μέσα από την «Espresso» στέλνει στον πρόωρα χαμένο Κώστα Ευριπιώτη η πρώην πεθερά του Χλόη Λιάσκου. «Η απώλεια του Κώστα είναι πολύ μεγάλη. Αισθάνομαι λύπη για τον άνθρωπο, για τον καλλιτέχνη Κώστα Ευριπιώτη» είναι τα πρώτα λόγια της ηθοποιού, μιας από τις θρυλικές μορφές της Finos Film, η οποία εδώ και πολλά

χρόνια έχει αποσυρθεί στη Σύρο. 

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά της στις κινηματογραφικές ταινίες της δεκαετίας του ’60, αν και δεν παραβρέθηκε στην κηδεία του ηθοποιού, ο οποίος υπήρξε σύζυγος της κόρης της Βάλιας Κωστοπούλου και πατέρας των εγγονών της Αδαμάντιου και Ιωνα, έχει συγκλονιστεί από την απώλειά του.

Η απουσία της

Σήμερα μιλά στην «Espresso» για την απουσία της από την κηδεία του, που έγινε σε κλίμα οδύνης τη Δευτέρα το μεσημέρι από το νεκροταφείο της Ηλιούπολης. «Δυστυχώς ήμουν εκτός Αθηνών και αυτό δεν μου έδωσε την ευκαιρία να παρευρεθώ για να του πω το τελευταίο “αντίο”. Ο Κώστας ήταν ένας θησαυρός. Γεμάτος χαρά για ζωή. Και δυστυχώς έφυγε νέος. Πολύ νέος. Ηταν πολύ χαρισματικό πλάσμα. Είναι μεγάλη η λύπη μου πραγματικά» τονίζει. Τη ρωτάμε αν έζησε τον γολγοθά που ανέβαινε ο αγαπημένος ηθοποιός εδώ και έναν χρόνο: «Οχι, ήμουν εκτός Αθηνών και λυπάμαι γι’ αυτό» μας λέει.

Να αναφέρουμε ότι ο Κώστας Ευριπιώτης και η πρώην σύζυγός του Βάλια, κόρη της Χλόης Λιάσκου, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2001 και απόκτησαν δύο αγόρια. Εμειναν μαζί περισσότερα από 10 χρόνια, ωστόσο μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής του ηθοποιού διατηρούσαν άριστες σχέσεις. 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΙΖΑΣ

Keywords
Αναζητήσεις
χλόη λιάσκου
Τυχαία Θέματα