Χειροπέδες σε «μπουμπούκια» που ρήμαζαν αυτοκίνητα

15:06 8/3/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΧειροπέδες σε «μπουμπούκια» που ρήμαζαν αυτοκίνηταΠαρασκευή, Μάρτιος 8, 2019 - 15:05

❱❱ Σε μπαράζ διαρρήξεων αυτοκινήτων σε διάφορες περιοχές της Μακεδονίας είχαν επιδοθεί τρεις νεαροί, οι οποίοι άρπαζαν χρήματα και ό,τι πολύτιμο έβρισκαν και στη συνέχεια τα πουλούσαν

Ομως, η τύχη τους στέρεψε στο Κιλκίς, όπου διέρρηξαν έξι αυτοκίνητα σπάζοντας τα τζάμια των παραθύρων τους για να κλέψουν χρήματα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν τελικά να εξακριβώσουν τα στοιχεία τους και ξεκίνησαν την αναζήτησή τους, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Πέλλα και την Καβάλα.

Την ίδια ημέρα, δύο από τους τρεις δράστες εντοπίστηκαν σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη και συνελήφθησαν. Πρόκειται για δύο 25χρονους, έναν Ελληνα και έναν Αλβανό, ενώ αναζητείται ο 21χρονος Γεωργιανός συνεργός τους.

Από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι τα τρία «μπουμπούκια» είχαν διαπράξει άλλες 14 διαρρήξεις οχημάτων στην Καβάλα και δύο απόπειρες σε αυτοκίνητα στα Γιαννιτσά. Μάλιστα, έδειχναν ιδιαίτερη προτίμηση στις ακριβότερες μάρκες, θεωρώντας ότι από αυτά θα έβγαζαν καλύτερο «μεροκάματο».

Στην κατοχή των διαρρηκτών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρονικές συσκευές, γυαλιά ηλίου και 351 ευρώ. Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται, καθώς δεν αποκλείεται να είχαν ανοίξει πολύ περισσότερα αυτοκίνητα και σε άλλες πόλεις της βόρειας Ελλάδας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές, η οποία αφορά και τον αναζητούμενο συνεργό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα