«Χαστούκι» από την Καινούργιου στη Ζωή Τζάνη (του Σπαλιάρα) επειδή...

SHOWBIZΚαινούργιου VS Τζάνη«Χαστούκι» από την Καινούργιου στη Ζωή Τζάνη (του Σπαλιάρα) επειδή...Πέμπτη, Μάιος 18, 2017 - 14:35

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε ανάποδες με τη σύντροφο του Γιάννη Σπαλιάρα και την... περιποιήθηκε καταλλήλως on air! Αφορμή για τα νεύρα της παρουσιάστριας στάθηκε το γεγονός ότι η Ζωή Τζάνη, η οποία ήταν καλεσμένη στη χθεσινή εκπομπή της, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ, ούτε απαντούσε στις κλήσεις των συνεργατών της, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί «τρύπα» στον προγραμματισμό της ροής

της εκπομπής.

«Η συγκεκριμένη κυρία αποφασίζει να μην έρθει στην εκπομπή χωρίς να ενημερώσει κανέναν και να σηκώνει τα τηλέφωνά της. Κάποιοι σύντροφοι ή πρόσωπα που είναι στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον παικτών του “Survivor” φέρονται με μεγαλύτερο σταριλίκι από τους ίδιους τους παίκτες» σχολίασε φανερά εκνευρισμένη στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα, που δεν χαρίζεται, αναφερόμενη στην αγαπημένη του «Μαχητή».

Η απάντηση

Μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso», ωστόσο, η Ζωή αποκάλυψε τι συνέβη χθες το πρωί και δεν κατάφερε να είναι συνεπής, ωστόσο δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις της δημοσιογράφου, περνώντας στην αντεπίθεση. «Δεν καταλαβαίνω τον συσχετισμό που έκανε η Κατερίνα με το “Survivor”. Με κάλεσαν να εμφανιστώ στην εκπομπή ως γυμνάστρια, με σκοπό να μιλήσω καταρχάς για τη δουλειά μου και κατόπιν για τα προσωπικά μου. Η επίσημη πρόσκληση ήταν για τα επαγγελματικά μου» μας είπε η όμορφη personal trainer.

Και συνέχισε: «Δεν έφτασα ποτέ στο στούντιο γιατί, δυστυχώς, κοιμήθηκα. Είχα βάλει το κινητό μου στο αθόρυβο κι έτσι δεν άκουσα ποτέ την αφύπνιση, ούτε τις κλήσεις των συνεργατών της εκπομπής. Δεν το έκανα επίτηδες».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα