Χαμός για Δρυμωνάκο στο «Πρωινό»

TV GOSSIPΧαμός για Δρυμωνάκο στο «Πρωινό»Παρασκευή, Ιούνιος 15, 2018 - 19:02

❱❱ «Απασφάλισε» ο Καβατζίκης με αφορμή δηλώσεις του κολυμβητή ότι θέλει να κάνει εκπομπή

Μπαρούτι μύρισε και πάλι χθες το πλατό του «Πρωινού» και αυτή τη φορά δεν ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφορμή για τον... πόλεμο που ξέσπασε στο πάνελ της εκπομπής, αλλά ο Γιάννης Δρυμωνάκος!

Οι δηλώσεις του πρωταθλητή κολύμβησης στις κάμερες για το είδος της εκπομπής που θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση έκαναν έξαλλο τον Αρη Καβατζίκη, που... απασφάλισε: «Είναι κολυμβητής με μετάλλια, τι δουλειά έχει

στα πάνελ; Δεν θέλω ένας κολυμβητής να βγαίνει στην τηλεόραση και να συζητάει για τη Φουρέιρα, για τον έναν και για τον άλλον! Δεν θέλω να το κάνει αυτό στον εαυτό του» είπε ωρυόμενος. Μάταια η Φαίη Σκορδά και οι υπόλοιποι της παρέας προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι ο πρώην «survivor» θα ήταν εξαιρετικός σε μια ταξιδιωτική εκπομπή σαν αυτή που παρουσίαζε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Είναι κολυμβητής. Εγώ, που τον ξέρω προσωπικά πάρα πολλά χρόνια, αυτό είναι. Τι πάει να κάνει δοκιμαστικά στις πρωινές εκπομπές; Δεν θέλουμε...» συνέχισε να λέει, πάντα σε έντονο ύφος. Τότε ο Θέμης Γεωργαντάς, με λόγια αργά, σε ήπιο τόνο και κοιτώντας την κάμερα, είπε: «Ο Καβατζίκης έπαθε υστερία για τον Δρυμωνάκο». Ομως, η διαπίστωση του Γεωργαντά... ξαναφούντωσε τον Καβατζίκη: «Επειδή είναι φίλος μου και τον εκτιμώ. Γι’ αυτό δεν θέλω να κάνει τηλεόραση» συνέχισε να λέει. Τα πράγματα ηρέμησαν μόνο όταν η παρουσιάστρια μίλησε για το δώρο που έδιναν χθες στην εκπομπή και ο δημοσιογράφος σηκώθηκε να φύγει από το πάνελ!

Keywords
Τυχαία Θέματα