Μπράντλεϊ Κούπερ στον Αρκτούρο!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜπράντλεϊ Κούπερ στον Αρκτούρο!Τετάρτη, Απρίλιος 17, 2019 - 17:29

❱❱ Η οργάνωση υιοθέτησε δύο ορφανά αρκουδάκια που πήραν το όνομα του χολιγουντιανού ηθοποιού

Δύο αρκουδάκια, ο Μπράντλεϊ και ο Κούπερ, όπως τα «βάφτισαν», με το όνομα και των δύο μαζί να παραπέμπει στον διάσημο σταρ του Χόλιγουντ, βρήκαν καινούργιο σπίτι στην αγκαλιά του Αρκτούρου, που τα «υιοθέτησε» με σκοπό να τα απελευθερώσει ξανά στη φύση την επόμενη χρονιά.

Τα περίπου τριών μηνών μωρά βρήκε ένας ιδιώτης κοντά σε στάνη στην Οινόη Κοζάνης

και τα κράτησε για περίπου μία εβδομάδα προτού ειδοποιήσει την οργάνωση. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Αρκτούρο, το μεγάλο χρονικό διάστημα που πέρασε από την ημέρα που βρέθηκαν τα αρκουδάκια ως την παράδοσή τους κατέστησε ανέφικτη την προσπάθεια αναζήτησης της μητέρας τους, όπως γίνεται πάντοτε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Τα αρκουδάκια μεταφέρθηκαν στον Κτηνιατρικό Σταθμό, στον Αετό Φλώρινας, όπου θα μεγαλώσουν μαζί για έναν χρόνο, μακριά από άλλες αρκούδες και με ελάχιστη ανθρώπινη παρουσία, σύμφωνα με το αυστηρό πρωτόκολλο ανατροφής. Στόχος είναι να διδαχθούν από τους έμπειρους φροντιστές τα μυστικά της επιβίωσης στη φύση, όπως θα τους τα μάθαινε και η μητέρα τους.

Με την ευκαιρία, ο Αρκτούρος υπενθυμίζει στους πολίτες που ίσως βρουν κάποιο αρκουδάκι μόνο του σε δασική περιοχή ότι δεν είναι απαραίτητα ορφανό ή εγκαταλειμμένο, αλλά η μητέρα του μπορεί να βρίσκεται κάπου κοντά. Γι' αυτό απαγορεύεται να το πλησιάσουν ή να το πιάσουν και θα πρέπει να ενημερώσουν άμεσα τις Αρχές και να παραμείνουν για να υποδείξουν πού το εντόπισαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα