Ο Αργυρός έδωσε «δικαιώματα» στην Ιερουσαλήμ

SHOWBIZΟ Αργυρός έδωσε «δικαιώματα» στην ΙερουσαλήμΤετάρτη, Απρίλιος 17, 2019 - 17:12

❱❱ Σήκωσε στο πόδι 8.000 θεατές σε live με δύο κορυφαίους αοιδούς του Ισραήλ

Χιλιάδες θεατές αποθέωσαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Ισραήλ. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρέθηκε εκεί την περασμένη Πέμπτη για μια ξεχωριστή συναυλία στην Pais Arena της Ιερουσαλήμ. Στο πλαίσιο, μάλιστα, της live εμφάνισής του συναντήθηκε επί

σκηνής με δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της χώρας, τον Eyal Golan και τον Moshe Peretz.

Περίπου οκτώ χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν δυναμικά το «παρών» στον κατάμεστο χώρο, όπου οι τρεις καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους, σε ένα μαγικό βράδυ με έντονο το ελληνικό στοιχείο.



Ο Αργυρός εμφανίστηκε επί σκηνής, ερμηνεύοντας τα τραγούδια του που έχει αγαπήσει το κοινό και τα οποία σημειώνουν μεγάλη επιτυχία και στο Ισραήλ, αφού ακούγονται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας και σε νυχτερινά μαγαζιά. Αυτό αποδείχτηκε και το συγκεκριμένο βράδυ, καθώς ο κόσμος που είχε γεμίσει την Pais Arena ήξερε απέξω κι ανακατωτά τα κομμάτια του και τα τραγουδούσε μαζί του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος έχει στα σκαριά μια σπουδαία δισκογραφική συνεργασία στο Ισραήλ. Ξεχωριστές στιγμές της συναυλίας του στην Ιερουσαλήμ ήταν η κοινή εμφάνισή του on stage με τους άλλους δύο καλλιτέχνες και το φινάλε, στο οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Moshe Peretz τραγούδησαν το σουξέ του Ελληνα καλλιτέχνη «Ξημερώματα».

Οπως πληροφορηθήκαμε, τα επόμενα σχέδια του ερμηνευτή είναι ακόμη δύο συναυλίες εκτός των ελληνικών συνόρων, σε Γερμανία και Κύπρο, ενώ από τα μέσα του επόμενου μήνα θα επιστρέψει θριαμβευτικά στο πλήρως ανακαινισμένο νυχτερινό κέντρο Fantasia.

Keywords
Τυχαία Θέματα