«Μπαλόνι» για σούπερ αδυνάτισμα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Μπαλόνι» για σούπερ αδυνάτισμαΠαρασκευή, Μάιος 19, 2017 - 16:02

Το στομάχι σας δεν γεμίζει με τίποτα; Αυτό το πρόβλημα υπόσχεται να αντιμετωπίσει στους ανθρώπους με σοβαρό πρόβλημα παχυσαρκίας το Elipse, το πρώτο γαστρικό «μπαλόνι» που καταπίνεται με λίγο νερό, φουσκώνει στο στομάχι και μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στην απώλεια πολλών κιλών.

Ευρήματα μελέτης του πανεπιστημίου Sapienza της Ρώμης, σε κλινική μελέτη με τη συμμετοχή 42 υπέρβαρων ασθενών μέσου βάρους 100-110 κιλών, έδειξαν απώλεια

από 15 κιλά ως και το ένα τρίτο του βάρους τους μέσα σε μόνο τέσσερις μήνες.

Το Elipse μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική στη χειρουργική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας μέσω γαστρικών παρακάμψεων. Είναι μια μέθοδος πολύ λιγότερο επεμβατική, μπορεί να εισαχθεί και να εξαχθεί από το στομάχι χωρίς αναισθησία ή χειρουργική επέμβαση και δεν απαιτεί ενδοσκόπηση. Καταπίνεται με ένα ποτήρι νερό και μόλις εισέλθει στο στομάχι, αρχίζει να «φουσκώνει», σε μια διαδικασία που δεν διαρκεί παραπάνω από 15 λεπτά. Υστερα από τέσσερις μήνες το μπαλόνι σπάει μόνο του και αποβάλλεται από τον οργανισμό.

Αρα, ως μέθοδος είναι καταλληλότερη για όσους ασθενείς δεν ανταποκρίνονται στη θεραπεία διατροφής / τρόπου ζωής ή δεν θέλουν να βρεθούν στο χειρουργικό τραπέζι. Οπότε η κατάποση του Elipse ακούγεται πιο ελκυστική ως μέθοδος αντιμετώπισης αλλά και κόστους, καθώς η τιμή του εκτιμάται, σύμφωνα με την «Daily Mail», ότι θα κυμανθεί μεταξύ 2.500 και 3.900 ευρώ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα