Ξυλοκόπησε έγκυο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΞυλοκόπησε έγκυοΠαρασκευή, Μάιος 19, 2017 - 15:25

Η ανεπανάληπτη τραγωδία μιας νέας γυναίκας που ξυλοκοπήθηκε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της από τον σύντροφό της σε τέτοιο βαθμό, ώστε να χάσει το ένα από τα δίδυμα έμβρυα που κυοφορούσε, αναμένεται να απασχολήσει σύντομα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου.

Στο εδώλιο θα καθίσει ο Βούλγαρος σύντροφός της, ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έως τη διεξαγωγή της δίκης.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για διακοπή εγκυμοσύνης χωρίς τη συναίνεση της εγκύου συντρόφου του και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη

σε βάρος εγκύου. Ο ίδιος, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι η γυναίκα προκάλεσε μόνη της κακό στον εαυτό της, προκειμένου να ξεφορτωθεί τα έμβρυα!

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, η οποία είναι κάτοικος Κω, όπως και ο κατηγορούμενος, όλα συνέβησαν στις 4 Ιουνίου του 2015, όταν ο σύντροφός της την τράβηξε διά της βίας έξω από το σπίτι του πατέρα της, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, ο δράστης φέρεται ότι της κάρφωσε ένα κατσαβίδι στην κοιλιά και στον μηρό!

Δύο μέρες μετά, η γυναίκα αισθάνθηκε έντονους πόνους και κατέφυγε στο Γενικό Νοσοκομείο Κω. Υστερα από την εξέτασή της, διαπιστώθηκε ότι το αγοράκι από τα δίδυμα που κυοφορούσε ήταν ήδη νεκρό. Πάντως, τόσο ο Βούλγαρος όσο και η μητέρα του είχαν ισχυριστεί στην αρχική κατάθεσή τους ότι η καταγγέλουσα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, τον ζήλευε παθολογικά, δεν επιθυμούσε τα παιδιά και ότι είχε και στο παρελθόν επιχειρήσει να αυτοτραυματιστεί για να τερματίσει την εγκυμοσύνη της. Και οι δύο πλευρές θα ακουστούν σε λίγες ημέρες στο δικαστήριο και η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί ποιος λέει την αλήθεια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα