Ατύχημα για Τοπαλίδου στη «Λυσιστράτη»

SHOWBIZΑΠΡΟΟΠΤΟΑτύχημα για Τοπαλίδου στη «Λυσιστράτη»Τρίτη, Σεπτέμβριος 27, 2016 - 13:30

Ενα στραβοπάτημα της Ελενας Τοπαλίδου στα σκηνικά της «Λυσιστράτης» έκανε τους 2.500 θεατές της παράστασης να «παγώσουν», αφού η ηθοποιός έπεσε άτσαλα στο έδαφος με το κεφάλι από ύψος σχεδόν μισού μέτρου και έχασε τις αισθήσεις της, αν και αρχικά θεώρησαν πως επρόκειτο για σκηνοθετικό εφεύρημα!

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η ατυχία της συντρόφου του Νίκου Κουρή συνεχίζεται από πέρυσι το καλοκαίρι,

όταν και κυκλοφορούσε με σπασμένο χέρι, ωστόσο την περασμένη Κυριακή, στην τελευταία παράσταση του Εθνικού Θεάτρου στο Αλσος της Νέας Σμύρνης, στάθηκε μάλλον τυχερή, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Τη στιγμή του ατυχήματος, ο συμπρωταγωνιστής της Αιμίλιος Χειλάκης όρμησε στη σκηνή διακόπτοντας τη δράση και με τη βοήθεια του αντιδημάρχου και προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Βαγγέλη Χατζατουριάν μετέφεραν την Ελενα λιπόθυμη στο καμαρίνι της. «Ηταν κάτωχρη και μέχρι να της βρουν σφυγμό η ανησυχία μας “χτύπησε κόκκινο”. Σκόνταψε σε ένα σκαλί πίσω από το σκηνικό της Ακρόπολης και έπεσε με δύναμη. Ηταν σοκαριστικό» λέει στην «Espresso» ο κύριος Χατζατουριάν, που μετέφερε στην αγκαλιά του την πρωταγωνίστρια, αψηφώντας τον πόνο από το σπασμένο χέρι του!

«Ευτυχώς, ανάμεσα στους θεατές βρισκόταν ο ορθοπεδικός Νίκος Δαρλής, ο οποίος έτρεξε κοντά μας και προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Συνέφερε την ηθοποιό και σε μια πρώτη κλινική εκτίμηση μας διαβεβαίωσε πως δεν είχε σπασίματα ή κατάγματα οστών. Ωστόσο, τη μεταφέραμε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας κι ύστερα από μια σειρά εξετάσεων επέστρεψε στο σπίτι της».

Δεν συνεχίστηκε

Ο κόσμος στο Αλσος, αψηφώντας το κρύο, περίμενε καρτερικά να ενημερωθεί για την υγεία της ηθοποιού και 20 λεπτά αργότερα ο Αιμίλιος Χειλάκης εμφανίστηκε στη σκηνή και ενημέρωσε ότι η παράσταση δεν μπορούσε να συνεχιστεί, αφού ο ρόλος της Ελενας Τοπαλίδου ήταν πρωταγωνιστικός.

Σήμερα, η ηθοποιός ξεκουράζεται στο σπίτι της, έχοντας τη φροντίδα του συντρόφου της και συναδέλφου της Νίκου Κουρή, αλλά και την τρυφερή αγκαλιά του γιου τους Πέτρου. Υστέρα και από τις δηλώσεις του αγαπημένου της, ότι έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης είναι έτοιμος να ανέβει μαζί της τα σκαλιά της εκκλησίας, σίγουρα η ανάρρωσή της θα είναι ταχεία!

Keywords
Αναζητήσεις
ελενα τοπαλιδου
Τυχαία Θέματα