«Κιμ» στη Λιβαδειά

ΑΘΛΗΤΙΚΑΗ σύντροφος του Σίλβα, Γιολάντα, θύμισε Καρντάσιαν στο ματς Λεβαδειακός - Κέρκυρα «Κιμ» στη ΛιβαδειάΤρίτη, Σεπτέμβριος 27, 2016 - 13:22

Μπορεί ο Τόνι Σίλβα να άνοιξε τον δρόμο με το γκολ που πέτυχε για την πρώτη φετινή νίκη (2-1 επί της Κέρκυρας) του Λεβαδειακού στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο άλλο ήταν το πρόσωπο που ξεχώρισε την Κυριακή στη Λιβαδειά.

Συγκεκριμένα,

τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων τράβηξε η σύντροφος του 23χρονου μεσοεπιθετικού των Βοιωτών Γιολάντα Σίλβα Μπαλντέ!

Οι εξωπραγματικές καμπύλες της, που θυμίζουν εκείνες της Κιμ Καρντάσιαν, και το πληθωρικό μπούστο της σχολιάστηκαν πολύ περισσότερο από το τέρμα που σημείωσε ο Σίλβα.

Τόσο στα στέκια των φίλων του Λεβαδειακού όσο και από τους υποστηρικτές των άλλων ομάδων.

Πάντως, ο παίκτης από τη Γουινέα Μπισάου (από εκεί κατάγεται και η αγαπημένη του Γιολάντα) δείχνει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα της Βοιωτίας και να την κρατήσει στα μεγάλα σαλόνια.

Αλλωστε, έχει περάσει στο παρελθόν από τις Μπενφίκα (κάτω των 19), Λίβερπουλ (Κ18 και Κ21), ενώ έχει αγωνιστεί και σε Νορθάμπτον, Μπάρνσλεϊ, Ντάγκεναμ & Ρεντ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας (κυκλοφορούσε στη Βουλγαρία λόγω υπερβολικής... αγάπης με σωματοφύλακα), Σανλιουρφασπόρ, Ουνιάο Μαδέιρα.

Χ. ΔΑΝ.

Keywords
Τυχαία Θέματα