«Ατσαλένια» Πένυ Σκάρου

SHOWBIZ«Ατσαλένια» Πένυ ΣκάρουΠαρασκευή, Αύγουστος 17, 2018 - 16:29

❱❱ Η τραγουδίστρια σε μηχανή χωρίς να κρύβει το τεχνητό μέλος της

Η Πένυ Σκάρου δεν το βάζει κάτω! Με το τεχνητό πόδι της σε... πρώτο πλάνο, η τραγουδίστρια πόζαρε καθισμένη σε μηχανή μεγάλου κυβισμού χαμογελώντας ξέγνοιαστα.

Η γενναία Σαμιώτισσα φωτογραφήθηκε με μαύρο αμάνικο φανελάκι και βερμούδα παραλλαγής, χωρίς καμία προσπάθεια να κρύψει το τεχνητό μέλος.

Για άλλη μια φορά η «ατσαλένια» Πένυ έστειλε το δικό της μήνυμα θέλησης και δύναμης. «Κοίτα τον φόβο στα μάτια κι αυτός θα φοβηθεί και θα φύγει» έγραψε.

Τέσσερα

χρόνια πέρασαν από εκείνο το εφιαλτικό βράδυ που η ερμηνεύτρια, οδηγώντας το μηχανάκι της, έπεσε θύμα ενός ασυνείδητου οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος την παρέσυρε κι έπειτα την εγκατέλειψε βαριά τραυματισμένη στην οδό Πειραιώς.

Η Πένυ πάλεψε σαν λιοντάρι στο νοσοκομείο για τη ζωή της. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να της ακρωτηριάσουν το δεξί πόδι, ωστόσο εκείνη μέσα στους επόμενους μήνες της ανάρρωσης στάθηκε ξανά όρθια με πρόσθετο άκρο.

Μάλιστα, συνέχισε την καριέρα της σαν να μη συνέβη τίποτα. Και ενώ άλλοι στη θέση της δεν θα ήθελαν έκτοτε να δουν μηχανάκι ούτε... ζωγραφιστό, η τραγουδίστρια πάει κόντρα στους φόβους της και βγαίνει κερδισμένη. Ανίκητος μένει μόνο ο ρατσισμός που υφίσταται καθημερινά, όπως κατήγγειλε πριν από καιρό σε συνέντευξή της στην «Espresso».

«Ζούμε σε μια τριτοκοσμική χώρα. Λυπάμαι που το λέω, αλλά τα άτομα με αναπηρίες δεν έχουν θέση στην Ελλάδα. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πλειονότητα των Ελλήνων. Το βλέπω στους δρόμους, όπου οδηγώ ένα μικρό αυτοκίνητο. Εχω αναπηρικό σήμα και μου κορνάρουν και με βρίζουν στον δρόμο γιατί δεν τρέχω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πένυ Σκάρου
Keywords
Τυχαία Θέματα