Αρπάχτηκαν on air Τσιμτσιλή και Βερύκιος

TV GOSSIPΑρπάχτηκαν on air Τσιμτσιλή και ΒερύκιοςΠέμπτη, Οκτώβριος 18, 2018 - 16:35

❱❱ Xαμός στο «Happy Day» του Αlpha με τον Παπανώτα σε ρόλο δικηγόρου

Το «Happy Day στον Alpha» έγινε... american bar, όπως θα έλεγε και ο αλησμόνητος Διονύσης Παπαγιαννόπουλος. Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του σταθμού Δήμος Βερύκιος αντάλλαξαν βαριές κουβέντες on air

χθες το πρωί. Η τηλεοπτική παρέα συζητούσε σχετικά με την επίθεση που σημειώθηκε στο Α.Τ. Ομονοίας, όταν οι τόνοι στο πάνελ ανέβηκαν επικίνδυνα.

Η διαφωνία που είχαν ο Δήμος και η Σταματίνα σχετικά με τον τρόπο που αντέδρασαν οι αστυνομικοί στο Α.Τ την ώρα της επίθεσης κατέληξε σε έντονη λογομαχία και η συζήτηση βγήκε εκτός ελέγχου, ενώ στον καβγά παρενέβη και ο Δημήτρης Παπανώτας.

Έξαλλη

Τη στιγμή που ο τελευταίος επιχείρησε να απαντήσει για λογαριασμό του Βερύκιου σε ερώτηση της παρουσιάστριας, εκείνη έγινε έξαλλη και στράφηκε προς τον συνεργάτη της ρωτώντας τον: «Εσύ τι είσαι, ο Δήμος και απαντάς; Εχεις αναλάβει δικηγόρος του Δήμου;». Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε τότε ακόμη περισσότερο, με τον αντιπρόεδρο του Alpha να λέει με αυστηρότητα στην οικοδέσποινα της εκπομπής: «Μάζεψε τη γλώσσα σου»! Η Σταματίνα, φανερά εκνευρισμένη, ανταπάντησε λέγοντας: «Δεν κατάλαβα! Δεν μου αρέσει αυτό το ύφος! Αυτό το ύφος σε άλλους, όχι σε μένα! Εγώ δεν σου μιλάω έτσι». Τότε ο Παπανώτας προσπάθησε να παρέμβει εκ νέου, αναγκάζοντας την παρουσιάστρια να του επαναλάβει σε έντονο ύφος: «Δημήτρη, δεν χρειαζόμαστε δικηγόρο, να 'σαι καλά»!

Keywords
Τυχαία Θέματα