Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Ο Τραμπ είναι ερωτευμένος μαζί μου»

SHOWBIZΝέο... λάδι στη φωτιά της άγριας κόντρας του με τον πλανητάρχη από τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Ο Τραμπ είναι ερωτευμένος μαζί μου»Πέμπτη, Σεπτέμβριος 12, 2019 - 16:18

❱❱ Όλα άρχισαν όταν ο «Terminator» άσκησε κριτική στον πρόεδρο των ΗΠΑ επειδή είχε αποχωρήσει από τη συμφωνία για την κλιματική αλλαγή

Λάδι στη φωτιά της κόντρας του με τον πλανητάρχη έριξε σε νέα του συνέντευξη ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ,

λέγοντας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ερωτευμένος μαζί του! Επιχειρώντας να εξηγήσει τα αίτια της κόντρας τους, δήλωσε στο «Men's Health»: «Είναι ερωτευμένος μαζί μου. Αυτό είναι η πραγματικότητα πίσω απ' όλα αυτά. Θέλει να γίνει εγώ». 

Ο Τραμπ άρχισε να εκστομίζει δημόσιες προσβολές εναντίον του κινηματογραφικού «Terminator», όταν ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας τον αντικατέστησε στο ριάλιτι του NBC «Celebrity Apprentice» από το 2016 έως το 2017, οπότε καταγράφηκαν τα πιο χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της ιστορίας του και τελικά κόπηκε.

«Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ δεν φεύγει ηθελημένα από το “Apprentice”, απολύθηκε για τις κακές (αξιοθρήνητες) τηλεθεάσεις, όχι από εμένα. Θλιβερό τέλος σ' ένα φανταστικό σόου» είχε γράψει στο twitter ο Τραμπ και ο Σβαρτσενέγκερ τού απάντησε: «Θα πρέπει να σκεφτείς να προσλάβεις έναν νέο συγγραφέα για αστεία και έναν άνθρωπο να διασταυρώνει τις πληροφορίες σου».

Τεταμένη σχέση

Ο Σβαρτσενέγκερ άσκησε έντονη κριτική πρόσφατα, επειδή o Τραμπ αποχώρησε πέρυσι από τη συμφωνία για την κλιματική αλλαγή, αλλά αποκάλυψε ότι η σχέση τους δεν ήταν πάντα τόσο τεταμένη.

«Δεν νομίζω ότι με φοβάται. Αλλά θυμάμαι ότι παλιά, όταν πηγαίναμε σε αγώνες πάλης, θαύμαζε τους άνδρες με τα γυμνασμένα σώματα, είχε μεγάλο θαυμασμό γι' αυτά» δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό και πρόσθεσε: «Με ρωτούσε: “Πώς τα κάνεις όλα αυτά στις ταινίες; Είναι τόσο αληθοφανή”. Εκανε συγκεκριμένες ερωτήσεις που έδειχναν ότι ήταν εντυπωσιασμένος.»

Θέλοντας να εξηγήσει γιατί είναι τόσο αρνητικός απέναντι στην προεδρία του Τραμπ, είπε ότι ο λόγος είναι πως είδε από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο ήταν και για τον ίδιο να αλλάξει «από Αρνολντ σε κυβερνήτη». «Επειδή ο Αρνολντ είναι πεισματάρης και κάνει τα πράγματα πολλές φορές μέχρι να τα καταφέρει, σκεφτόμουν ότι μπορώ να κάνω το ίδιο και με την πολιτική. Ωστόσο κατάλαβα γρήγορα ότι δεν πάει έτσι το πράγμα. Πρέπει να φέρνεις τους ανθρώπους κοντά. Χρειάζεται περισσότερο χρόνο, περισσότερη προσπάθεια, αλλά έτσι γίνεται. Αν δεν σου αρέσει αυτό, μην μπεις στην πολιτική».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Ο Τραμπ,arnolnt svartsenegker, o trab