Αργεί το «τρένο»

ΑΘΛΗΤΙΚΑΑργεί το «τρένο»Τετάρτη, Μάιος 30, 2018 - 17:25

❱❱ Το οικονομικό και η διάρκεια του συμβολαίου «αγκάθια» για ΠΑΟ και Δώνη

Ολα ανοιχτά για Δώνη στον Παναθηναϊκό. Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ υποστηρίζει ότι η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υπάρξει οριστική συμφωνία με τον 48χρονο τεχνικό.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση που είχε χθες εκπρόσωπός του με τη διοίκηση διαπιστώθηκαν σημαντικές διαφορές αναφορικά με το οικονομικό σκέλος και τη χρονική διάρκεια

του συμβολαίου. Ο ίδιος φαίνεται να επιθυμεί έναν χρόνο, ενώ το «Τριφύλλι» θέλει διετή ή τριετή συνεργασία. Ο Νίκος Νταμπίζας θα μεταφέρει τις απαιτήσεις του Δώνη στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος θα αποφασίσει για την πρόσληψη ή όχι του έμπειρου προπονητή.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» απέρριψαν την πρόταση που έφτασε στα γραφεία του συλλόγου από τη Σπάρτα Πράγας για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Η διοίκηση επιθυμεί η ομάδα της επόμενης σεζόν να χτιστεί πάνω στον Ελληνα χαφ, ξεκαθαρίζοντας ότι «αποτελεί κολόνα του Παναθηναϊκού και δεν πωλείται».

Από την άλλη πλευρά, παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Λουτσιάνο Νέβες. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με το «Τριφύλλι», αφού δεν δέχτηκε τη μείωση των αποδοχών που του πρότεινε η ΠΑΕ, χαρίζοντας παράλληλα τα χρήματα των επόμενων χρόνων του συμβολαίου του.

Τέλος, αναζητείται η φόρμουλα ώστε οι Εργκους Κάτσε και Γιάννης Μυστακίδης να φορέσουν και τη νέα χρονιά τα πράσινα. Το μόνο που απομένει είναι η οριστική απάντηση του ΠΑΟΚ, αφού η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε την προφορική της έγκριση για την υπόθεση. Οι περιορισμοί στις μεταγραφές θα ισχύσουν από την 1η Ιουλίου. Επομένως, η παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών δεν υπόκειται σε αυτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα