Απόφαση πριν το Πάσχα

11:05 7/4/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Noor One»Απόφαση πριν το ΠάσχαΠέμπτη, Απρίλιος 7, 2016 - 11:05

Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των απολογιών

Στην τελική ευθεία μπαίνει η πολύκροτη δίκη για τη μεταφορά δύο τόνων ηρωίνης με το «Noor One», καθώς χθες η εισαγγελέας εξέφρασε την επιθυμία της ο κύκλος των απολογιών να κλείσει ως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Ετσι, αναμένεται να βγει απόφαση πριν από το Πάσχα!

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Στο μεταξύ, χθες οι δικηγόροι του Αιμίλιου Κοτσώνη πέρασαν

στην αντεπίθεση εναντίον του ιδιοκτήτη του πλοίου Παντελή Καλαφάτη. Ο εκ των συνηγόρων του επιχειρηματία Γιάννης Ηρειώτης κατηγόρησε τον 66χρονο ότι έχει υποπέσει σε σοβαρές αντιφάσεις, επισημαίνοντας πως άλλα είπε στις ένορκες καταθέσεις του κι άλλα στο δικαστήριο. Παράλληλα, χρησιμοποιώντας τον όρο «ντιλ», άφησε υπαινιγμούς για... υπόγειες συνεννοήσεις που έγιναν για να κερδίσει την ελευθερία του το ζεύγος Καλαφάτη - Αλεξανδρή!



«Οταν δεν λέει τίποτα (σ.σ.: ο Καλαφάτης) για τον Κοτσώνη την εποχή της αθωότητας -τότε που δεν υπήρχαν ναρκωτικά αλλά υπό διερεύνηση λαθρεμπορία- καταλαβαίνουμε τι έχει γίνει» είπε ο κ. Ηρειώτης. Οταν ο γνωστός δικηγόρος ζήτησε από τον Καλαφάτη να του εξηγήσει γιατί στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι αποκλειστικός κύριος του πλοίου ήταν εκείνος (ενώ στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι ο Κοτσώνης ήταν αφανής συνεταίρος), ο 66χρονος απάντησε ότι το είπε για να μην πάρει την ευθύνη η σύζυγός του Κωνσταντίνα Αλεξανδρή, η οποία είναι επίσης κατηγορούμενη στην υπόθεση. Η απάντησή του έκανε την κυρία Αλεξανδρή να ξεσπάσει σε αναφιλητά, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να διακόψει για 10 λεπτά.

Επιπλέον, απολογήθηκε ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων στο Ρίο, όπου επρόκειτο αρχικά να αποπλεύσει το «Noor One», Βασίλης Κουρούβανης, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπήρξε ποτέ ιδιοκτήτης, αρνήθηκε κάθε σχέση με τα ναρκωτικά, όπως και ότι έχει πάει ποτέ στην αποθήκη του κατηγορουμένου Κωνσταντίνου Καρτσώνη στο Κορωπί, όπου βρέθηκε μέρος του φορτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα