Από το Ντουμπάι στη Μύκονο

SHOWBIZΑπό το Ντουμπάι στη ΜύκονοΠαρασκευή, Αύγουστος 17, 2018 - 16:05

❱❱ Μια... φούντωση, μια φλόγα προκάλεσε στους λουομένους κοσμικής παραλίας της Μυκόνου μια πληθωρική καλλονή αγνώστων λοιπών στοιχείων, που έκανε...

... πασαρέλα πάνω στην άμμο φορώντας ένα «καυτό» (ποιο καυτό τσουρουφλίζεσαι!) κόκκινο μπικίνι. Το βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Mykonos Live TV έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται για την ταυτότητα της σέξι παρουσίας που ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη στην πολυσύχναστη πλαζ.

Οπως ακούστηκε, πρόκειται για ανερχόμενο μοντέλο που δραστηριοποιείται στο Ντουμπάι και ταξίδεψε στη Μύκονο με παρέα πολυεκατομμυριούχων φίλων. Οση ώρα την ακολουθούσε η κάμερα του διαδικτυακού καναλιού της Μυκόνου, πάντως, η καλλονή είχε στο πλευρό της μόνο μια φίλη της, επίσης καλλίγραμμη και εντυπωσιακή, η οποία τη φωτογράφιζε συνεχώς με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Στη συνέχεια οι δυο τους ξόδεψαν αρκετό χρόνο κοιτάζοντας τις εικόνες με προσοχή, προφανώς για να καταλήξουν στις πιο κατάλληλες προς δημοσιοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα